Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Voltak, vannak, lesznek - a DUE motorjai

Voltak, vannak, lesznek - a DUE motorjaiNélkülük bizony nem működne az egyesület. Rövid összeállítás arról, kik is tevékenykednek, vagy tevékenykedtek a színfalak mögött, avagy a DUE Médiahálózat és akik mögötte vannak.

A legfontosabb a három E!

A legfontosabb a három E!Energia, Empátia, Etika – hallhattuk Varga G. Gábor újságírótól a Civil Kommunikációs Akadémia harmadik előadásnapján, 2011. január 26-án, a Barabás Villában. A civil szervezetek munkatársai megtudhatták, hogy a három E nélkül nem lehet hiteles sem az újságíró, sem pedig a civil önkéntes.

Nem lehet tökéletes pályázatot írni

Nem lehet tökéletes pályázatot írniCsak akkor, ha megmondják, hogy a megfejtés a koala medve! - hallhattuk Dr. Gádor Györgyöt a Civil Kommunikációs Akadémia szerdai előadásnapján. Második alkalommal tartott előadássorozatot a Civil Kommunikációs Akadémia 2011. január 19-én.

Nagy cégek is vállalhatnak felelősséget

Nagy cégek is vállalhatnak felelősségetA Civil Kommunikációs Akadémia január 12-i nyitóelőadásán a civilek és a „nagyok” felelősségvállalásáról Intődy Gábort, a Vodefone Magyarország belső kommunikációs felelősségvállalási igazgatóját hallhatták.

A tavalyi siker után újra - Civil Kommunikációs Akadémia II.

A tavalyi siker után újra - Civil Kommunikációs Akadémia II.Hogyan viselkedjünk, levelezzünk, írjunk, beszéljünk, hogyan képviseljük az ügyet, amiért dolgozunk? Hogyan találhatnak célba az ötleteink? Kikhez és milyen módon szóljunk, szólhatunk? Egyáltalán - hogyan kommunikáljunk?

A közszolgálati média Magyarországon

A közszolgálati média MagyarországonZáró alkalmához érkezett 2011. január 26-án a DUE Médiahálózat által civil szervezeteknek indított Civil Kommunikációs Akadémia. Szayly József, a Magyar Rádió adáslebonyolítási igazgatója előadásának összefoglalóját olvashatjátok.

Kommunikáció és metakommunikáció a civil kapcsolatokban

Kommunikáció és metakommunikáció a civil kapcsolatokbanZáró alkalmához érkezett 2011. január 26-án a DUE Médiahálózat által civil szervezeteknek indított Civil Kommunikációs Akadémia. Veszelszki Ágnes nyelvész-közgazdász előadásának összefoglalóját olvashatjátok.

Az újságíró és a civil szervezetek kapcsolata

Az újságíró és a civil szervezetek kapcsolataZáró alkalmához érkezett 2011. január 26-án a DUE Médiahálózat által civil szervezeteknek indított Civil Kommunikációs Akadémia. Varga G. Gábor, a Népszabadság szerkesztő-újságírója előadásának összefoglalóját olvashatjátok.

Az igazi civil média: az internet

Az igazi civil média: az internetA Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) második évben indította Civil Kommunikációs Akadémiáját a magyarországi civil szervezetek számára. Három alkalmon keresztül 4-4 előadó képzi a civileket a jobb kommunikáció érdekében.

Civilek a médiában – televízió

Civilek a médiában – televízióMásodik alkalommal tartott előadássorozatot a Civil Kommunikációs Akadémia 2011. január 19-én. Ezúttal két újságíró, Herczeg Zsolt (InfoRádió) és Kruzslicz Dávid (RTL Klub) is adott tippeket a civil szervezeteknek, hogyan tudnak esetleg bekerülni a médiába.

Felelősségvállalási programok kommunikációja

Felelősségvállalási programok kommunikációjaA Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) második évben indította Civil Kommunikációs Akadémiáját a magyarországi civil szervezetek számára. Három alkalmon keresztül 4-4 előadó képzi a civileket a jobb kommunikáció érdekében.

Civilek a médiában – rádió

Civilek a médiában – rádióMásodik alkalommal tartott előadássorozatot a Civil Kommunikációs Akadémia 2011. január 19-én. Ezúttal két újságíró, Herczeg Zsolt (InfoRádió) és Kruzslicz Dávid (RTL Klub) is adott tippeket a civil szervezeteknek, hogyan tudnak esetleg bekerülni a médiába.

Első 1 2 3 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság