Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Lezsíroztuk a DUE jövőjét

Lezsíroztuk a DUE jövőjétLeölettünk egy állatot, elfogyasztottunk nyolcvan kilogramm első osztályú ételt, előtte, közben és utána pedig irányt adtunk az egyesületnek. Operatív minitábort rendezett a DUE a világ legzsírosabb végén, Bugacpusztán azoknak, akik minden nap tesznek valamit az egyesületért.

A rádiós siker receptje

A rádiós siker receptje A 2004 októberi győri médiahétvége első programjaként ellátogatottunk a Magyar Rádió győri szerkesztőségébe, ahol betekintést nyerhettünk a rádió műhelytitkaiba. Ditrói Zoltán főszerkesztő kedvesen fogadta a tudásra szomjazó, lelkes DUE-s csapatot, majd a stúdió megtekintésére invitált.

Debrecent is elfogyasztotta a DUE

Debrecent is elfogyasztotta a DUE A 2005. november 4-6. közötti hosszú hétvége szép környezetben, kellemes hangulatban telt a DUE-csapatnak, Debrecenben. Betekinthettünk a fogyasztóvédelem rejtelmeibe, megtudtuk hogyan véd meg minket egy hipermarket, a napi izgalmakat pedig egy hipermodern fürdőközpontban pihentük ki.

Most Pécsen volt a sör...

Most Pécsen volt a sör... 2004. március 26-28. között Pécsett tartottunk médiahétvégét. 30 fős csapatunk hangulatát fokozta, hogy pénteken első programunkként meglátogattuk a pécsi Sörfőzdét. A körbevezetés során minden lényeges dolgot megtudtunk arról, hogyan készül a Szalon Sör, majd sikeresen beiratkoztunk a Söregyetemre.

Erős Antónia a DUE-ban

Erős Antónia a DUE-ban2003. március 28-30. között közel ötven résztvevővel tartottunk médiahétvégét Pécsett. Péntek este az RTL Klub Híradójának munkatársaival, Erős Antóniával és Kollár Róberttel nyitottuk programsorozatunkat, akik nagyon érdekes és izgalmas előadást tartottak a diákoknak.

Gyöngyösön tévéztünk és rádióztunk

Gyöngyösön tévéztünk és rádióztunkKözel hatvan 2002-es táborozó vett részt a 2002. november 8-11. között megrendezett érdekes és tartalmas őszi gyöngyösi médiahétvégén. A munka három csoportban folyt: az újságírók szombat estig nyolcoldalas tábori kiadványt készítettek.

DUE Médiatalálkozó - 12 csillagos nap

DUE Médiatalálkozó - 12 csillagos nap„Sok az EU-s molekula a levegőben” – mondta köszöntőjében dr. Vass László, a Budapesti Kommunikációs Főiskola rektora, Kecskés István, a DUE elnöke pedig mint egy gigantikus nagycsaládot jellemezte az EU-t 2010. október 15-én, az egyesület Médiatalálkozóján.

Sztárok, média, címlapok

Sztárok, média, címlapok2008-ban nyolcadik alkalommal rendezte meg a DUE a Diák-médiatalálkozót, de először tartottuk meg a CÍMLAP+ARC diáklap szépségversenyt. A fesztivál a BKF körépületében volt, a résztvevők számos érdekes előadást hallhattak, sőt kérdezhettek is a vendégektől.

Kóla, hotdog, telefon

Kóla, hotdog, telefon2007. október 12-én az A38 hajón rendeztük meg a Diák-médiatalálkozót, amelynek fő témája az újmédia és az internet volt. Közel kétszáz diákújságíró figyelme cikázott a Coca-Cola-sarok, a Hotdog közösségi portál standja és a Nokia telefonbemutatója, valamint a színpadi fellépők előadása között.

Szex, szappan, szalámi és elveszett gyerekek

Szex, szappan, szalámi és elveszett gyerekekA DUE VI. Diák-médiafesztiválján a híradós Bárdos András megmagyarázta, hogy mikor és miért ne legyen objektív egy újságíró, Ómolnár Miklós bulvárcézár felmagasztalta a női olvasókat, Incze Zsuzsa pedig elmesélte, milyen az, amikor fiatal főnökök akarnak megszüntetni egy 13 éves sikerműsort.

Fogyasztóvédelem és drog - a fesztivál egy résztvevő szemével

Fogyasztóvédelem és drog - a fesztivál egy résztvevő szemévelAz V. Diák-Médiafesztiválon két előadásra voltam kíváncsi. Az online vásárlás fogyasztóvédelmi szabályai és Az ország legjobb drogprevenciós előadása keltette fel az érdeklődésemet. Siklósi Máté arról beszélt, hogy az internetes vásárlásaink közben leginkább a csalóktól kell tartanunk.

Sztárok, fogyasztóvédelem, divat

Sztárok, fogyasztóvédelem, divat Médiasztárok és médiában szereplő sztárok egyaránt ellátogattak a DUE V. Diák-Médiafesztiváljára, amelyet az egyesület a tavaszi sajtófesztivál jól bevált helyszínén, a budapesti Pataky Művelődési Központban rendezett meg szeptember 30-án.

Első 1 2 3 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság