Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Már elérhetőek az idei táborban készült újságok!

Már elérhetőek az idei táborban készült újságok!A Re:tro csoport archiválta a 2011-es táborban készült összes lapot. Az öt, nyomtatásban is megjelent újság két csoport, a rádióAKTÍVfröccs és a Szövetschég keze munkáját dicséri.

KomMentor - a szakértő válaszol

KomMentor - a szakértő válaszolOnline kommunikációs tanácsadást indított a DUE, amelyben szakértőink válaszolnak a feltett kérdésekre. A szolgáltatás ingyenes, és bárki beküldheti cikkeit, kommunikációs anyagait véleményezésre, vagy konkrét kérdéseket tehet fel a kommentor@due.hu e-mail címen.

Nyári szünet a DUE irodájában

Nyári szünet a DUE irodájábanNyári pihenőre ment a DUE iroda is - augusztus 21-ig zárva tartunk, így addig az ügyintézés is szünetel. Utána frissen, kipihenten és gyorsan válaszolunk minden e-mailre, kérdésre, és elkészítünk minden sajtóigazolványt - addig viszont kérjük a türelmeteket.

"Nem fogok meghasonulni"

Novák Pétert elkísérte a DUE médiatáborába Szomolányi Kata is, aki a Magyar Telekom – hello holnap! mozgalmának vezetője. Ismerősei szerint ő egy betöretlen csikó, akinek a Greenpeace elbújhat a háta mögött.

Novák Péter, a bolygó kapitánya

Novák Péter, a bolygó kapitányaHány métert tesz meg a sárgarépa, mielőtt Novák Péter fazekában landolna? A színész-mozgalmárt a fenntartható fejlődésről, a duplabillentős vécéöblítőről és a lázadásról kérdeztük a DUE 2011-es médiatáborában.

SZINezd újra!

SZINezd újra!A tanév előtti fesztiválozásra 1968 óta a legjobb módszer a Szegedi Ifjúsági Napok, amely már nem csak a szegedi, hanem az ország fiataljainak legnagyobb nyárbúcsúztató programsorozata.

Tíz nap, ezernyi élmény - médiatábor 2011

Tíz nap, ezernyi élmény - médiatábor 2011Az idei volt a XXXI. tábor. Soknak tűnhet, ám mégsem mondhatjuk, hogy a mennyiség a minőség rovására megy...

Interjú Tóth Istvánnal, az idei Tábor emberével

Interjú Tóth Istvánnal, az idei Tábor emberévelŐ a tizedik. Tóth István évek óta táborozó, a folytatásban röviden mesél nekünk arról, mit is érzett, mikor megválasztották Tábor emberének.

Az idei tábor műsorai a médiatárban

Az idei tábor műsorai a médiatárbanA 2011-es médiatábor tévé- és rádióműsorai mind felkerültek a médiatárba, ahol a fotóalbumot is folyamatosan frissítjük.

Facebook postok a tábor után

Facebook postok a tábor utánMég egy napja sem ért véget a DUE 10 napos tábora Balatonfenyvesen, a Facebook-ot máris elárasztották a postok. Zsepit elő!

Open Stég koncert a táborban!

Open Stég koncert a táborban!Idén a Szalonna Brothers helyett a popszakmába frissen belecsöppent Open Stég zenekar nyújtotta át kulturális bokrétáját a táborozóknak.

Open Stég koncert a táborban!

Open Stég koncert a táborban!Idén a Szalonna Brothers helyett a popszakmába frissen belecsöppent Open Stég zenekar nyújtotta át kulturális bokrétáját a táborozóknak.

Első 1 2 3 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság