Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

KomMentor - a szakértő válaszol

Online kommunikációs tanácsadást indított a DUE, amelyben szakértőink válaszolnak a feltett kérdésekre. A szolgáltatás ingyenes, és bárki beküldheti cikkeit, kommunikációs anyagait véleményezésre, vagy konkrét kérdéseket tehet fel a kommentor@due.hu e-mail címen.

A KomMentor elsősorban diákújságírók, diákrádiósok, illetve civil szervezetek munkatársainak kérdéseit várja, de bárkinek szívesen segítünk, amennyiben kommunikációval kapcsolatos kérdéssel fordul hozzánk.

A beérkező kérdésekre a DUE szakértői válaszolnak - mindannyian felnőtt, sikeres újságírók, akik diákújságíróként kezdték a pályájukat, és tagjai a DUE-nak.

Várunk bármilyen kommunikációs anyagot (levelet, sajtóközleményt, cikket, prospektus- és hirdetés tervet, műsortervet, ünnepi beszédet, spotot stb.) általános véleményezésre, értékelésre, lektorálásra, javításra, vagy konkrét kérdések kíséretében. Kérhető tanács általában kommunikációs területről is, például "szeretném, ha ez a programom megjelenne a sajtóban", "hogy indítsuk el az iskolaújságot?" stb., de ettől eltérő, a szakterülethez kapcsolódó kérdéseket is szívesen veszünk.

Még egyszer: a kérdéseket a kommentor@due.hu e-mail címre várjuk!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság