Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Már elérhetőek az idei táborban készült újságok!

A Re:tro csoport archiválta a 2011-es táborban készült összes lapot. Az öt, nyomtatásban is megjelent újság két csoport, a rádióAKTÍVfröccs és a Szövetschég keze munkáját dicséri.

 A lapok elkészüléséhez a Vizuátriai Osztály, vagyis a fotós csoport szolgáltatta a képeket. 

Klikk ide az újságokért!

Hogyan spórolnak a táborozók? Mi az a Mengyelejev-osztag? Mit gondol Novák Péter a környezettudatosságról?  Csajoznak-e a táborvezetők? Van-e hűség 14 éves kor felett?
Csak ízelítő a témákból, amiket a táborozók feldolgoztak.  A duema.hu oldalon az 1988, 1992, 2010 és 2011-es táborok írott anyagai is megtalálhatóak, a régi duésok még nosztalgiázhatnak is.
Természetesen nem csak újságcikkeket találhat meg az, aki felkeresi az oldalt, videók, fotók és hanganyagok várják, hogy újra felfedezzék őket.

„1982-ben Balatonszepezden indult útjára az a történelem, amit szeretnénk egy kicsit ezeken az oldalakon visszaidézni. Diákok töltöttek el együtt élménydús napokat, és közben sok rádióműsort, újságot illetve az utóbbi években már video anyagot is készítettek. A művek között vannak szórakoztatóak, tanulságosak, de példaértékűek is. A 2009-es nyári táborban vakond (Kuti Sanyi), macy (Horváth Tamás) és foriti (Fórián Tibor) egy új csoporttal gazdagította a médiatábor munkáját: a 'Re:tro' csoportban a rendelkezésre álló hangarchívum feldolgozását és digitális formában való elérését valósítottuk meg.” - vallják az oldal szerkesztői a bemutatkozásban.

Ha esetleg régi dués vagy, s birtokodban van olyan anyag, ami még nincs digitalizálva, vedd fel a kapcsolatot a csapattal!

(képünkön a rádióAKTÍVfröccs és a Vizuátriai Osztály közös magazinjának címlapjából láthattok részletet) 
    

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság