Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Találkozz velünk a Kormányzati Karrier Expo-n is!

Találkozz velünk a Kormányzati Karrier Expo-n is!Egy rendezvény nem is az igazi a diákújságírók, diákrádiósok nélkül, ezért ne felejtsd otthon magad október 15-én - a DUE standjánál pedig még ismerős arcokra is bukkanhatsz! Persze most is készülünk meglepetésekkel...

Legyél most DUE-tag!

Legyél most DUE-tag!6700 forint. Ez kb. egy húzósabb szombat esti buliban elverhető pénzösszeg. Tedd magad takarékra egy hétvége erejéig és élvezd a kedvezményeket, amelyek a diákújságíró egyesület egy éves tagságával és sajtóigazolványával járnak!

Pályázat - Légy a Diákhitel újságírója!

Pályázat - Légy a Diákhitel újságírója!Tehetséges vagy? Bizonyítsd be! A Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület meghirdeti közös tehetségkutató pályázatát. Szeretsz írogatni? Jól fogalmazol? Pályázz november 21-ig és nyerd meg az értékes díjak egyikét! Sőt, még gyakornoki lehetőségere is szert tehetsz!

Megnéztük az égi csarnokot

Megnéztük az égi csarnokotA DUE Kulissza Gerilla Brigádja keresztül-kasul bejárta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret. Megtudtak rengeteg érdekességet a reptér történetétől kezdve az egyszerre szállított oroszlánok számáig...

Ifjúság és média konferencia pedagógusoknak

Ifjúság és média konferencia pedagógusoknakA DUE Médiahálózat október 21-22-én rendezi meg a diákújságokat, diákrádiókat patronáló pedagógusoknak szóló "Ifjúság és média" konferenciát.

Kepes András a DUE Médiatalálkozón

Kepes András a DUE Médiatalálkozón Győzike különös „másik” élete, Rózsa Flores utolsó interjúja - csak kettő azon történetek közül, amelyek feldolgozása Kepes András nevéhez fűződik. A DUE Médiatalálkozó vendégeként a kultúrák közötti kommunikációról fog előadást tartani.

A DUE Médiatalálkozó programja

A DUE Médiatalálkozó programjaIdén is DUE Médiatalálkozó a BKF-en! A részletes programot, és hogy kik lesznek a vendégek, a továbbiakban megtalálod. Gyere el, érezd jól magad, várunk minden diákújságírót és diákrádióst!

Leszokik-e valaha is Carrie Bradshaw?

Leszokik-e valaha is Carrie Bradshaw?Vajon mit reklámozhat az a videó, aminek a két szereplője egy fehér köpenyes úriember és egy csillogó fehér fogsorral mosolygó nő? „Fogkrémet!” – vágnák rá ma sokan egyből, nem sejtve, hogy 60 évvel korábban ugyanezek egy cigarettareklám jelenetének képei voltak.

Védekezz okosan - a diákmunkák buktatói ellen

Védekezz okosan - a diákmunkák buktatói ellenFesztivál, buli, nyaralás a haverokkal, a tandíjról nem is beszélve – ezek mind olyan dolgok, amik nem kevés pénzbe kerülnek, a válság óta pedig nem igazán lehet anyuék zsebében kotorászni. A pénz sajnos nem hullik a fáról, nyakunkba kell hát venni az igát...megmondjuk, mire vigyázzatok!

Duésok a ZP bezárásáról

Duésok a ZP bezárásárólA XI. kerület önkormányzata nem hosszabbította meg a Zöld Pardon közterület-használati kérelmét, a szórakozóhelyet bezárásra és elbontásra ítélte. Körbekérdeztük aktivistáinkat, hogy ők mit szólnak ehhez.

Tarts mértéket és Tiéd a jövő

Tarts mértéket és Tiéd a jövőTudtad-e, hogy az emberiség húsfogyasztás iránti igényének kielégítése több kárt okoz, mint a bolygó összes autójának pöfögése? Szeretnél többet is tudni? Akkor gyere szeptember 24-én a Millenárisra!

Médiahétvége a magyar nyelv jegyében

Médiahétvége a magyar nyelv jegyébenA hétvége folyamán, bár csak nézőként-hallgatóként, de részt veszünk a híres Kazinczy-verseny döntőjén. Ezek mellett számos szórakoztató programot szervezünk, lesz bobozás, libegőzés, és még sok meglepetés. Jelentkezési határidő: szeptember 30!

Első 1 2 3 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság