Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Találkozz velünk a Kormányzati Karrier Expo-n is!

Egy rendezvény nem is az igazi a diákújságírók, diákrádiósok nélkül, ezért ne felejtsd otthon magad október 15-én - a DUE standjánál pedig még ismerős arcokra is bukkanhatsz! Persze most is készülünk meglepetésekkel...

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kiállításán mi is képviseljük magunkat. Hozd el magaddal az általad készített, vagy szerkesztett suliújságot, esetleg diákrádiós műsorodat és vedd igénybe a KomMentor szolgáltatásunkat! Mi értékeljük azt, valamint igyekszünk hasznos tippeket és tanácsokat adni, amikkel még egyszerűbben még jobbá tudod varázsolni!


Készíts egy képet arról, hogy szerinted „ Mi a Karrier Expo”. Ezután lájkolj minket a Facebook-on és töltsd fel a fotódat az üzenőfalunkra! A legtöbb lájkot kapott kép készítője DUE ajándékcsomagot kap, a fotó pedig a novemberi DUE Tallózó hasábjain is virítani fog!

Ha ez nem lenne elég, a rendezvényen 1000 forint kedvezménnyel, 6700 helyett 5700 forintért lehetsz DUE-tag! Az árban benne van a sajtóigazolvány ára, a havonta megjelenő DUE Tallózó ára, valamint a rengeteg kedvezmény és az életre szóló barátságok lehetősége.

A DUE és a Regeneráció Kormányzati Karrier Expo 2011. október 15-én szombaton vár Titeket a Millenárison!

Útvonal:

Déli-pályaudvar: M2 (piros) metró Széll Kálmán téri megállóig, onnan 4-6 villamossal a Széna-térig. A Mammut mögött található a Millenáris. 

Keleti-pályaudvar: M2 (piros) metró a Déli-pályaudvar irányában, a Széll Kálmán téri megállóig. Onnan 4-6-os villamossal a Széna-térig

Nyugati-pályaudvar: 4-6-os villamossal a Széll Kálmán tér irányába, a Széna-téri megállónál leszállva. 


Térkép  

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság