Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Ezüst igazolvány a „legduésabbaknak”

Ezüst igazolvány a „legduésabbaknak”Új igazolványt bocsátott ki a DUE Médiahálózat a DUE 2011. évi közgyűlésére. A „Silver”, vagyis ezüst DUE igazolványt az egyesület aktivistáinak felvetése nyomán vezettük be. Célja a DUE-ban és média különböző területein sokat dolgozó tagjaink elismerésére.

Megújult a DUE Média Archívum is

Megújult a DUE Média Archívum isMi jut eszedbe Balatonszepezd, Nagyberény, Velence, Tata, Törökkoppány, Lakitelek, Mezőberény, Szanazug, Balinka vagy Balatonfenyves településekről? Esetleg az AKAI, Rádió-HIT vagy a DUE médiatábor mond valamit? A DUE Média Archívuma ezeknek a táboroknak a „termékeit” gyűjti digitalizált formában.

Esti Showder sportolókkal és csillagokkal

Esti Showder sportolókkal és csillagokkalAz Esti Showder május 25-i felvételén vett részt a DUE Médiahálózat különítménye. Azt ugyan nem tudtuk meg, ki Oroszlán Szonja férje, de azt igen, hogy itt vannak a leghatékonyabb közönséghangolók. Ha minden igaz, benne leszünk a tévében!

Rövidített közhasznúsági jelentés 2008.

Rövidített közhasznúsági jelentés 2008.A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (1148 Budapest, Örs vezér tere 11.) 2008. évi közhasznúsági jelentése.

Hello holnap! a DUE-val

Hello holnap! a DUE-valA Magyar Telekom hello holnap! nevű fenntarthatósági programja keretében három civil szervezettel lépett partnerségre, amelyek a cég támogatásával megvalósíthatják fenntarthatósági programjukat. A három szervezet egyike a DUE Médiahálózat.

Rövidített közhasznúsági jelentés 2005.

Rövidített közhasznúsági jelentés 2005.A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (1148 Budapest, Örs vezér tere 11.) 2005. évi közhasznúsági jelentése.

2006-ban is tartottunk közgyűlést

2006-ban is tartottunk közgyűléstA DUE elnöksége összehívta a DUE évi rendes közgyűlését. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2006. október 3., 17 óra, DUE- iroda (1148 Budapest, Örs vezér tér 11.). A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, amely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes.

Hírösen jó hétvége meglepően rossz idővel

Hírösen jó hétvége meglepően rossz idővel A „hírös városban”, Kecskeméten rendezte meg tavaszi médiahétvégéjét a DUE 2007. március 23 és 25 között, s bár az időjárás egyáltalán nem emlékeztetett a tavaszra, a két napon át tartó jó hangulat határozottan DUE-programra utalt.

Szekszárd nem csinált belőlünk bolondot

Szekszárd nem csinált belőlünk bolondotMinden érzékszervünket megmozgatta a szekszárdi médiahétvége, ugyanis a rádióstúdión át, kerámiaműhelyen keresztül a tévéig mindenhol megfordultunk. És persze a borozást sem felejtettük el. A maroknyi lelkes DUE-csapat 2006. március 31-én a Rádió Antritt Stúdiójában kezdte a város feltérképezését.

Hasznos hétvége sok káros tartalommal

Hasznos hétvége sok káros tartalommal  Tudd, hogy nem tudsz mindent, ha csak a médiára hagyatkozol - hangzott el november 17-én az DUE egri konferenciáján. Az Eszterházy Károly Főiskolán elméleti és gyakorlati szakemberek vitáztak a káros médiatartalmakról.

Európa Kulturális Fővárosában jártunk

Európa Kulturális Fővárosában jártunk2006. november 10-12. között ismét Pécsett rendezte meg őszi médiahétvégéjét a DUE. Péntek este ellátogattunk a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Média Központjába, ahol betekintést nyerhettünk az Universitas Televízió műsorainak és az Univ Pécs című lap készítésének titkaiba.

Fehérvárt is elfoglaltuk

Fehérvárt is elfoglaltukSikeresen lezajlott a DUE 2005-ös székesfehérvári médiahétvégéje: az együtt töltött másfél nap nyugodt hangulatban telt, széleskörű, nemzetközi napsütés alatt. A huszonöt fős csoport a péntek délutáni érkezés után, némi késéssel a Fejér Megyei Hírlap szerkesztősége felé vette útját.

Első 1 2 3 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság