Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hello holnap! a DUE-val

A Magyar Telekom hello holnap! nevű fenntarthatósági programja keretében három civil szervezettel lépett partnerségre, amelyek a cég támogatásával megvalósíthatják fenntarthatósági programjukat. A három szervezet egyike a DUE Médiahálózat.

A Magyar Telekom olyannyira elkötelezte magát a fenntartható fejlődés mellett, hogy hello holnap! néven önálló programot indított a témáról. A program keretében civil szervezetek számára pályázatot hirdettek, amelyen a három legjobb projektet vázoló szervezettel egy éves támogatási-együttműködési szerződést köt a cég, összesen 10 millió forint értékben, így segítve a civil fenntarthatósági programok megvalósulását.

A DUE Médiahálózat mellett a Zöld Pók Alapítvány és a Kortárs Építészeti Központ Alapítvány pályamunkája nyerte el a szakmai zsűri elismerését az 55 pályamű közül.

A DUE Médiahálózat programja a fenntarthatóság fogalomkörének közérthetővé tételén alapul a véleményformáló diákújságírók képzésével és közreműködésével. Tapasztalatunk szerint a fiatalok mindenki másnál jobban érdeklődnek a fenntartható fejlődés iránt, és nyitottak az egyén szintjén történő megvalósításra, és szívesen vesznek részt a közösségi programokban. Viszont a fenntartható fejlődésről hozzáférhető információk nagy részét felnőttek (és szakértők) írják felnőtteknek, így nem túl érthetőek és izgalmasak. Ezen segítenénk a diákújságírók munkájával, akik a többiek számára is érdekesen és érthetően fogalmaznak.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság