Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Itt van az ősz, itt van újra...

Itt van az ősz, itt van újra...A DUE Tallózó és a DUE Rádió műsorai is megújulnak, hogy feldobják a szürke hétköznapokat a 2011/2012-es tanévben!

Subscribe a SZIN harmadik napján!

Subscribe a SZIN harmadik napján!Harmadik napra- még ha alig számottevően is- megérkezett egy kis szellő is a fesztiválozók örömére. Bár, annak, aki például a Subscribe koncertjén kezdte az estét, még egy tornádó se igen lett volna feltűnő....

Elfogyasztói társadalom

Elfogyasztói társadalomFenntarthatósági nap szeptember 24-én a Millenárison. A Novák Péter nevével fémjelzett interaktív, bolygómentő nap lényege a mellébeszélés helyett az összefogás és az azonnali cselekvés, de szórakoztató köntösben.

Stop! Shop!

Stop! Shop!Itt a megújult DUE Shop! Pólók és könyvek csak Neked-mert nem minden újságíró kezdi diákújságíróként, csak a legjobbak!

Borgia, napsütés és Szeged - SZIN 2. nap!

Borgia, napsütés és Szeged - SZIN 2. nap!Rekordot döntöttünk – már ami a meleget illeti. Így a délutáni koncerteket leginkább valami árnyékos helyen feküdték végig az emberek, pedig a kora délutáni zenekarok igen derekasan viselték a hőséget...

Megkezdődött a nyár utolsó fesztiválja, a SZIN!

Megkezdődött a nyár utolsó fesztiválja, a SZIN!Nagy Kátya tudósítása a Szegedi Ifjúsági Napok első napjáról!

Így tartsd tisztán a bolygót!

Így tartsd tisztán a bolygót!A klímaváltozás már nem a küszöbünkön toporog, hanem pimasz módon a nappalinkban heverészik és az arcunkba röhög.

Ez történt 2011-es Kommunikációs és Média Szaktáborban

Ez történt 2011-es Kommunikációs és Média Szaktáborban2011. július 8-án kora este Kecskés István, a DUE elnöke és a médiatábor vezetője megnyitotta az év legjobb tíz napjaként emlegetett programot. 67 táborlakó, zömében újoncok mehettek azzal a biztos tudattal aludni, hogy most tíz napig nyakig lesznek a médiában.

Fenntarthatósági nap

Fenntarthatósági napRendhagyó szakmai konferencia, kiállítás és fesztivál. A fenntarthatóság egy olyan dolog, amit csak közösen tudunk sikerre vinni, így hát ez a nap is egy közösségi dologról kell, hogy szóljon.

Fenntarthatósági nap

Fenntarthatósági napRendhagyó szakmai konferencia, kiállítás és fesztivál. A fenntarthatóság egy olyan dolog, amit csak közösen tudunk sikerre vinni, így hát ez a nap is egy közösségi dologról kell, hogy szóljon.

Felejtsd el a belépő árát!

Felejtsd el  a belépő árát!Voltál már a Towerben? Megfejtenéd Mona Lisa mosolyának titkát? Vadásznál kísértetekre a Károly-hídon? Akarsz érte fizetni? Ugye, hogy nem!

A KomMentor szakértői

A KomMentor szakértőiKomMentor szolgáltatásunk négy állandó és számos alkalmi szakértővel működik. Itt az állandó szakértőkkel ismerkedhettek meg.

Első 1 2 3 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság