Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Stop! Shop!

Itt a megújult DUE Shop! Pólók és könyvek csak Neked-mert nem minden újságíró kezdi diákújságíróként, csak a legjobbak!

 

A Shop kínálatában rövid és hosszú ujjú, illetve férfi és női pólók várnak gazdára. A pólókon a felirat lehet egy sima DUE, vagy „Nem minden újságíró kezdi diákújságíróként-csak a legjobbak!”. Ajánlott utcára, esküvőre, szalagavatóra, de főleg sajtótájékoztatókra és konferenciákra...

 Ha már megmutattad a világnak, hogy grafomán zsúrnaliszta vagy, akkor jó, ha tudsz néhány újságírói fogást és fogalmat.  Lehetőséged van, hogy rendelj a DUE kiadványai közül- A legújabb, „Az újságkészítés műhelytitkai-Online és nyomtatott kiadványok” címet viselő könyvünk részletesen foglalkozik a tördeléstől kezdve a nyomdatechnikai részleteken át a fotózásig szinte mindennel, ami szükséges ahhoz, hogy egy egyszerű, ám nívós lapot keltsünk életre, akár nyomtatott, akár internetes formában.

Herczeg Zsolt „ Presszárium” című könyve kifejezetten az újságírót érő váratlan, de nagyon is gyakori problémák témaköreit boncolgatja, mindezt közvetlen stílusban, ráadásul ezeket az eseteket ő maga is megtapasztalta munkája során.

Persze ez csak két példa, találsz még több olvasnivalót is a Shopban, csak vágd bele a bevásárlókosaradba és már rendelheted is!
Fizetni kártyával, átutalással és utánvétellel is lehet, ahogy neked a legkényelmesebb!

www.due.hu/shop

Jó böngészést!  

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság