Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Itt van az ősz, itt van újra...

A DUE Tallózó és a DUE Rádió műsorai is megújulnak, hogy feldobják a szürke hétköznapokat a 2011/2012-es tanévben!

 

Új rovatokkal és új műsorokkal jelentkezik szeptembertől a DUE magazinja, a DUE Tallózó, valamint a DUE Rádió!
Az újságban minden hónapban olvashattok a fenntartható fejlődésről - olyan egyszerű és mindenki által követhető metódusokról, amitől a Föld még lakható marad a kisunokáknak is.
Hosszasan értekezünk majd arról, hogy diákmunkásként milyen jogaid - és kötelességeid - vannak.

A Talpramagyar! rovatot már fűti az olimpiai hangulat, a hazai utánpótlás háza táján nézünk szét. A Nőmérő és a Szputnyik összeházasodott és született egy gyerekük, ami egyfajta ismerkedős-párkapcsolati tanácsadós rovat. A lányok megmondják, ciki-e az ülepünk középig tolt nadrág, a fiúk pedig ítéletet mondanak a derékra nyomott tetkók felett.

Megújul a Hello, brother, a Mindenkép helyett új minirovat lesz, és a Havi frankó/tré is új arcot kap. A Zoom, Kultúrharc stb. rovatok maradnak, de kibővülnek és frankóbbak lesznek, mint valaha.


A fülekbe is új műsorokat csepegtetünk, megszűnik a diákrádiósoknak szóló belső információs műsor és az infoturmix, a DUE Magazin új névvel és teljesen megújulva amolyan pörgős, hírekkel, infókkal teli magazinműsor lesz. Indul egy új nyelvi érdekességeket bemutató miniműsor-sorozat, egy szakmai „tanácsadó-látványkonyha”, és vadonatúj ünnepi műsorokat készítünk!

DUE - kezdd velünk a tanévet!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság