Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Felejtsd el a belépő árát!

Voltál már a Towerben? Megfejtenéd Mona Lisa mosolyának titkát? Vadásznál kísértetekre a Károly-hídon? Akarsz érte fizetni? Ugye, hogy nem!

 

A DUE Sajtóigazolványát első sorban Nektek, fiatal újságíróknak ajánljuk. Nyáron, akár belföldön, akár kis hazánkon kívül barangoltok, hasznát fogjátok venni a kártyának. Miért? Például mert a londoni Towerbe ( előzetes akkreditáció után) ingyenes a belépés,  18 fontot spórolsz vele- ez majdnem annyi, mint a DUE egy éves tagdíja + a sajtóigazolvány ára. Ha igazi szimbólumfejtőként akarsz lavírozni a párizsi Louvre múzeumban, akkor a sajtóigazolvánnyal ezt is ingyen teheted meg (Bécsben, Pozsonyban, Brüsszelben, Berlinben is elfogadják bizonyos helyeken).   A suliújságot sokkal egyszerűbb megtölteni érdekes témákkal, ha közben nem a saját pénztárcád bánja a kiállítások belépőinek borsos árát-persze belföldön is megéri, hiszen nem csak a kis helyi múzeumok, hanem a „nagyok” kapui is kinyílnak –Magyar Nemzeti Múzeum, Iparművészeti Múzeum, Szépművészeti Múzeum, az Állatkert és még sorolhatnánk!

A kultúra mellett számos kedvezményt is kaphatsz, hiszen az Euro Discount hálózat tagjaként többek között a Burger Kingben olcsóbban ehetsz, az Agipnál olcsóbban tankolhatsz, kedvezmény ruhavásárlásra, satöbbi!

Kattints a linkekre az elfogadóhelyekért!

Térkép az országos elfogadóhelyekről
 

Ha kedvet kaptál, ha szeretnél közénk tartozni, havonta kapni a DUE Tallózót, értesülni a legújabb pályázatokról, kedvezményesen részt venni a rendezvényeinken és velünk tartani exkluzív programjainkon, akkor igényelj egyet itt és most! 
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság