Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Nem nehéz vigyázni a Földre – erről szól a Médiaunió idei kampánya

Nem nehéz vigyázni a Földre – erről szól a Médiaunió idei kampánya„Nem nehéz…” ez a Médiaunió idei, környezetvédelmi témájú kampányának fősora. A zöld civil szervezetekkel együttműködésben kialakított kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a tudatos fogyasztásra.

Állomásos játék is vár a Várkert Bazárban

Állomásos játék is vár a Várkert BazárbanUgye te is emlékszel a régi sulis, kolis és tábori állomásos játékokra, amikor mókás és érdekes feladatokat kellett megoldani? Minden állomás egy új feladatot és új kihívást takar, a megoldások pedig csak rajtad múlnak.

Ismerd meg a Magyar LEO Egyesületet a Sajtófesztiválon!

Ismerd meg a Magyar LEO Egyesületet a Sajtófesztiválon!A LEO olyan fiatalok világszintű szervezete, akik a szabadidejük egy részében közösségük számára jótékony tevékenységet végeznek. A Magyar LEO Egyesület ennek a világmozgalomnak képezi részét hazánkban, erősítve ezzel a nemzetközi értékek országos szinten történő megvalósítását.

Közlekedj okosan a Sajtófesztiválon is az OBB-vel!

Közlekedj okosan a Sajtófesztiválon is az OBB-vel!Az Országos Balesetmegelőzési Bizottságot (OBB) az Országos Rendőr-főkapitányság alapította 1992. november 24-én. Azóta működnek szervezett keretek között a közúti balesetek, halálozások és személyi sérülések megelőzésére irányuló tevékenységek.

Könyvrajongók, kalandra fel!

Könyvrajongók, kalandra fel!„Hozz egy könyvet, vigyél egy könyvet” kezdeményezés a 23. Sajtófesztiválon, melynek keretében új kincsekre tehetsz szert, olvasgathatsz és kikapcsolódhatsz a DUE Stand Könyvkuckójában.

Újra Magyarországon a Billy Talent!

Újra Magyarországon a Billy Talent!Idén 13 éve alakult az azóta is egyik legsikeresebb és legjobb kanadai punk rock együttes, a Billy Talent. A hazánkban is népes rajongótábort maga mögött tudható zenekar június 7-én visszatér Magyarországra, hogy a Budapest Parkban egy fergeteges koncerttel fogadjon bennünket.

Pimasz úr kicuccol

Pimasz úr kicuccolHazánk egyik legismertebb riporter-műsorvezetője, Pimasz úr is a DUE Sajtófesztiválját választja május 27-én. Hogyan lett Papp Gergőből Pimasz úr? Ki ő valójában? Hogyan kapcsolódik össze a neve Csernus Imréével? Járj utána a Sajtófeszten!

A Suttogó workshopján jártunk

A Suttogó workshopján jártunkMonty Roberts nevére csak a ló-fanatikusok kapják fel a nevüket, bár erőszakmentes kommunikációs módszerei nem csak a lovaknál működnek.

Meghívó a DUE pótközgyűlésére

Meghívó a DUE pótközgyűléséreA DUE elnöksége összehívta a DUE pótközgyűlését, tekintve, hogy a rendes tanácskozás 2016. május 12-én 18 órakor nem volt érvényes, hiszen a tagok fele nem jelent meg a meghirdetett időben és helyszínen.

Totál nyár, totál retro – csak a Budapest Parkban

Totál nyár, totál retro – csak a Budapest ParkbanFergeteges retro hangulat, fantasztikus látvány, csodás koreográfiák és nosztalgikus hangulat. Tömören ez jellemezi a Total Dance Fesztiválokat. Június 4-én a Budapest Parkban tombolhatod végig a 90-es évek legjobb számait.

Készülj a nyárra a DUE Tallózóval!

Készülj a nyárra a DUE Tallózóval!Vakációs ötletek, tuti tippek nyárra, egészséges életmód, az antikváriumok titkai és tehetséges fiatalok várnak a május-júniusi DUE Tallózóban. Címlapon Gönczi Gábor, a Tények egyik új műsorvezetője. A 23. Sajtófesztivál vendége mesél a médiában eltöltött közel két évtizedéről is.

A Scooter magasra tette a lécet

A Scooter magasra tette a lécetFergeteges, telt házas koncertet adott a Scooter. A hazánkban a legkedveltebb külföldi együttesek között számon tartott német csapat ismét nagyot villantott a Budapest Parkban.

Első 1 2 3 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság