Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Újra nyitva a DUE-iroda

Újra nyitva a DUE-irodaVéget ért a DUE-iroda nyári pihenője. Augusztus 27-től újra szeretettel várjuk jelenlegi és leendő tagjainkat. A szünet alatt érkezett leveleket, kérdéseket igyekszünk minél hamarabb megválaszolni.

Egy szabad országért

Egy szabad országértMegjelent az 1956-os Emlékév hivatalos dala ismert és elismert művészek előadásában.

You're my heart, you're my soul!

You're my heart, you're my soul!A '80-as évek egyik meghatározó együttesének tagja a Budapest Parkban ad koncertet szeptember 17-én.

Augusztus végére elhozzák nekünk Jamaicát

Augusztus végére elhozzák nekünk JamaicátBob Marley fia, a 38 éves Damian Marley fergeteges koncerttel kínálja meg a magyar nagyérdeműt augusztus 30-án a Budapest Parkban.

Itt a következő tanév rendje: már tudni, mikor lesznek a szünetek

Itt a következő tanév rendje: már tudni, mikor lesznek a szünetekMár ismert a 2016/2017-es tanév beosztása. Közeleg a szünidő vége, érdemes mielőbb tájékozódni. Több tematikus hét is lesz majd az iskolákban.

Legendák, nagy visszatérők és friss produkciók

Legendák, nagy visszatérők és friss produkciókA Sziget legfrissebb bejelentésének sorában ott a friss lemezével érkező Skunk Anansie, a nagy fesztiválkedvenc a Die Antwoord vagy a Grammy-díjas elektronikus zenész, Afrojack is.

Már csak napijegy van a Szigetre

Már csak napijegy van a SzigetreÚgy tűnik, az idei Szigeten újabb látogatórekordra készülhetünk, mivel majd’ másfél hónappal a kezdés előtt elkelt az összes bérlet a fesztiválra. Június 30-tól már csak napijegyet lehet kapni, de azt is korlátozott számban.

A fesztiválok fesztiválja: Sziget

A fesztiválok fesztiválja: SzigetEgy hely, ahol egy hetet bulizhatsz át a világ minden tájáról érkező emberekkel. Egy hely, ahol 7 napon át a világ leghíresebb előadói lépnek fel. Egy hely, ami tele van izgalmas programokkal. Tíz nap múlva kezdődik!

Nyári szünet a DUE-irodában

Nyári szünet a DUE-irodábanEgyesületünk irodája is pár hétre szabadságra megy, de azalatt online elérhetők vagyunk.

Szeptemberben ismét a lovaké a főszerep a Hősök terén

Szeptemberben ismét a lovaké a főszerep a Hősök terénA Nemzeti Vágtát szeptember 16–18. között rendezik meg a budapesti Hősök terén. A látványos és egyedülálló programon igazi lovas kavalkáddal várják a szervezők az érdeklődőket.

Telt ház a Veszprém Arénában

Telt ház a Veszprém ArénábanA 80-as 90-es évek popzenéjét kedvelők sem maradtak meghívott előadó nélkül a Veszprémfesten. A programsorozat szuper koncertjét Lisa Stansfield adta több mint 5000 ember előtt.

Viharos siker a Veszprémfesten

Viharos siker a VeszprémfestenA Veszprémfest csütörtöki koncertjét is az esőhelyszínre a Veszprém Arénába kellett költöztetni. Kicsit sajnáltuk, hogy a varázslatos hangú énekes Gregory Porter koncertjét nem a hangulatos Szentháromság téren élvezhetjük. Úgy gondolom az énekes kárpótolt mindenkit, fergeteges koncertet adott.

Első 1 2 3 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság