Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Csató Márton „Süni” temetése

Csató Márton „Süni” temetéseKanadában autóbalesetben elhunyt tagtársunk, Csató Márton „Süni” temetése Budapesten, a Farkasréti Temető Makovecz ravatalozójában lesz szeptember 23-án 11.15 órakor.

DUE-s lett a Kreatív főszerkesztője

DUE-s lett a Kreatív főszerkesztőjeA DUE Tallózó volt főszerkesztő-helyettese, korábbi táborvezetőnk, az egyesület elnökségi tanácsadója, Pál Zsombor lett a Kreatív című szaklap főszerkesztője.

A fődíj egy iPhone 7 – Nagy Diák '56-os Teszt

A fődíj egy iPhone 7 – Nagy Diák '56-os TesztMit érdemel az a diák, aki a legjobban ismeri az 1956-os történelmet? A DUE Nagy Diák '56-os Tesztjének fődíja egy iPhone 7 típusú okostelefon!

Tiéd a legszínesebb szürkeállomány?

Tiéd a legszínesebb szürkeállomány?Napokon belül startol a DUE országos intelligenciaszint-mérése. Szeptember 20-tól érhető el az online IQ-teszt. A legjobbak értékes nyereményekkel gazdagodnak a háromfordulós játék döntőjében!

A Budapest Parkban búcsúzik az idei nyártól a Brains

A Budapest Parkban búcsúzik az idei nyártól a BrainsFelejthetetlennek ígérkező nagykoncerttel zárja a Brains az idei fesztiválszezont szeptember 22-én. A népszerű zenekar a Budapest Parkban búcsúzik közönségétől.

Helló szeptember, helló DUE Tallózó!

Helló szeptember, helló DUE Tallózó!Sulikezdés, online tesztek, vetélkedők, zene, sport, internetbiztonság és rengeteg érdekesség vár a szeptemberi DUE Tallózóban. Címlapon Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó.

A gépmadarak földjén jártunk

A gépmadarak földjén jártunkNem indulhatott volna izgalmasabban a 2016/2017-es tanév a DUE-sok számára, hiszen szeptember 2-án a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren tettünk exkluzív látogatást.

Elhunyt Csató Márton

Elhunyt Csató MártonA DUE vezetése és tagsága mély megrendüléssel értesült arról, hogy Csató Márton – nekünk csak "Süni" – Kanadában autóbalesetben elhunyt. Barátunk néhány nappal a 34. születésnapja előtt hagyott itt bennünket. A temetéséről később intézkednek.

Nagy Diák '56-os Teszt: 56 kérdés '56-ról

Nagy Diák '56-os Teszt: 56 kérdés '56-rólHáromfordulós vetélkedőt indít 56 kérdés ’56-ról – Nagy Diák ’56-os Teszt címmel a DUE Médiahálózat. Az első, online fordulóba augusztus 28-ától október 23-ig lehet bekapcsolódni. Az egyedileg fejlesztett kvíz feladványaival a 14-24 éves korosztály tesztelheti ismereteit az emlékév alkalmából.

Történelem izgalmasan - 56 kérdés '56-ról

Történelem izgalmasan - 56 kérdés '56-rólEgy iPhone 7 feldobná a tanulást? Tedd próbára magad a Nagy Diák '56-os Teszten, hogy tied lehessen a fődíj, az iPhone 7! A második és harmadik helyezettre egy-egy tablet vár. A teszt pedig még a töritanulásban is segít.

Felszállás! – DUE KGB a Liszt Ferenc reptéren

Felszállás! – DUE KGB a Liszt Ferenc reptérenLáttál már közelről felszálló vagy landoló repülőgépet? Kíváncsi vagy a budapesti nemzetközi reptér kulisszatitkaira? Tarts velünk a DUE Kulissza Gerilla Brigád szeptemberi 2-i programján, melynek keretében rengeteg érdekességet tudhatsz meg!

Mert karnevál nem csak Rióban van!

Mert karnevál nem csak Rióban van!Ötvenéves idén a Debreceni Virágkarnevál, mely a kerek évforduló alkalmából a város több pontján szerveztek színes programokat! Az augusztus 20-i felvonuláson jártunk.

Első 1 2 3 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság