Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Helló szeptember, helló DUE Tallózó!

Sulikezdés, online tesztek, vetélkedők, zene, sport, internetbiztonság és rengeteg érdekesség vár a szeptemberi DUE Tallózóban. Címlapon Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó.

Ha rosszul viseled a tanévkezdést és azt, hogy már szeptember van, egy percet se aggódj, hiszen a DUE Tallózó legfrissebb számát olvasgatva még sokáig élvezheted a nyarat. Sok érdekességgel és még több izgalmas beszámolóval készültünk.

Címlapinterjúnkat Kenderesi Tamással készítettük. A 31. nyári olimpiai játékokon bronzérmet szerzett úszóval riói élményeiről, az olimpiát követő időszakról és persze a sajtbureszről is beszélgettünk. A szeptemberi DUE Tallózó hasábjain Szilágyi Liliána úszót, Kun Anna vívót és Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívót is kérdeztük.

Milyen volt a DUE 36. nyári médiatábora? Olvasd el a 10 napos szuper intenzív képzés alatt készült cikkekből közölt válogatásunkat, és kerülj képbe!

Tudtad, hogy egy pályázattal és két online kvízzel is várunk téged? Szeptember 30-ig küldheted be pályamunkáidat paralimpiai pályázatunkra, melyen három kategóriában indulhatsz. Akár már ma kitöltheted a Nagy Diák '56-os Tesztet, mely a DUE háromfordulós vetélkedője – nem csak a történelem szerelmeseinek. Teszteld magad és tudásod, tegyél szert új ismeretanyagra és legyél te a legpengébb az osztályban! A hónap közepétől újra elérhető a Nagy Diák IQ-teszt. Tedd próbára szürkeállományodat és kapcsolódj be a háromfordulós játékba. Tájékozódj pályázatunkról és a tesztekről a legfrissebb DUE Tallózóból!

Keresed a tökéletes randihelyet? Tanácstalan vagy, ha zenét kell választani? Jól jönne néhány balesetmegelőzési tipp? Ha kiolvasod a szeptemberi DUE Tallózót, minden kérdésre választ kapsz.
 

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon, a Táblamagazinon és a Dimagon is!

A szeptemberi lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság