Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

1 videó, 3 díjazott, több mint 8 ezer tesztkitöltő

1 videó, 3 díjazott, több mint 8 ezer tesztkitöltőMár a legnagyobb videómegosztó portálon is elérhető a háromfordulós Nagy Diák '56-os Teszt október 30-i középdöntőjén és döntőjén készült eseményvideó. A vetélkedő célja az volt, hogy bővítse a 14-24 éves korosztály ismereteit az 1956-os forradalomról.

Öt helyszínen zajlik a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulója

Öt helyszínen zajlik a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulójaAz idei Nagy Diák IQ-teszt első fordulójában több mint 15 ezer 17–24 év közötti fiatal vett részt. November 12-én elkezdődött a második forduló, melynek keretében a továbbjutók a Mensa hivatalos felvételi tesztjét írhatják meg. Budapesten kívül 4 megyeszékhely is otthont ad a játék középdöntőjének.

Közösségért felelős médiát szeretnénk

Közösségért felelős médiát szeretnénk„Minden évben első nyári programként a DUE-tábor kerül bele a noteszembe” - mondta a DUE Online-nak dr. Balázs Géza nyelvész professzor, a DUE és a médiatábor egyik alapítója. Interjú.

A DUE az Új Köznevelésben

A DUE az Új KöznevelésbenAz Új Köznevelés, az legnagyobb példányszámú oktatási folyóirat 2016. évi novemberi számának témája a diákélet. A lap hat teljes oldalt szentel a DUE-nak.

Véget ért a 4. Nagy Diák IQ-teszt első fordulója

Véget ért a 4. Nagy Diák IQ-teszt első fordulójaLezárult a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt első fordulója. Az online, adaptív tesztet több mint 15 ezer 17 és 24 év közötti fiatal töltötte ki. A második fordulót az Új Nemzedék Központ jóvoltából a budapesti mellett 4 megyeszékhelyen rendezzük meg.

A média most a legérdekesebb

A média most a legérdekesebbIdén is a DUE elnöke, Kecskés István lesz a médiatábor vezetője. A DUE Online-nak adott interjúban elmondta, hogy miért költözik új helyre a tábor, milyen kedvezmények járnak a korán jelentkezőknek, és mi motiválja őt, hogy húsz év után is nyári médiaképzést szervezzen a fiataloknak.

„Soha nem volt annyira érdekes a médiával foglalkozni, mint most”

„Soha nem volt annyira érdekes a médiával foglalkozni, mint most”2017-ben is a DUE elnöke, Kecskés István lesz a médiatábor vezetője. A DUE Online-nak adott interjúban elmondta, hogy miért költözik újra helyre a tábor, milyen kedvezmények járnak a korán jelentkezőknek, és mi motiválja őt, hogy húsz év után is nyári médiaképzést szervezzen a fiataloknak.

Vegyész technikus nyerte a DUE Médiahálózat ’56-os tesztjét

Vegyész technikus nyerte a DUE Médiahálózat ’56-os tesztjétVéget ért a DUE Médiahálózat 56 kérdés ’56-ról – Nagy Diák ’56-os Tesztje. A vetélkedőben a várakozásokat felülmúlva több mint 8000 fiatal vett részt, közülük 560 jutott a középdöntőbe. A döntőt a 22 éves Szilvási Brigitta pécsi diák nyerte.

NETbiztos – pályázat diákoknak

NETbiztos – pályázat diákoknakBiztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!

Csatlakozz a DUE jótékonysági akciójához!

Csatlakozz a DUE jótékonysági akciójához!A DUE idén is csatlakozott a Magyar Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójához, amelynek résztvevői szépen becsomagolt cipősdobozokat töltenek meg hasznos, kedves ajándékokkal, amelyeket a segélyszervezet garantáltan eljuttat a rászoruló gyerekeknek.

Hasznos tudnivalók a médiatáborról

Hasznos tudnivalók a médiatáborrólA DUE Médiahálózat 2017. július 7-16. között Balatonszárszón rendezi meg Magyarország legnagyobb, legrégebbi és legjobb médiatáborát. Leendő youtubereknek, vloggereknek, fotósoknak, videósoknak, újságíróknak, bárkinek, akit érdekel a média! Aki most jelentkezik, tízezer forint kedvezményt kaphat.

56 kérdés, 3 nyertes - véget ért a Nagy Diák '56-os Teszt

56 kérdés, 3 nyertes - véget ért a Nagy Diák '56-os TesztSzilvási Brigitta gépészmérnök-hallgató nyerte a DUE Médiahálózat 56 kérdés ’56-ról Nagy Diák ’56-os Tesztjét 2016. október 30-án. A második és harmadik helyen Linka Márton Károly és Fábián Erik végeztek.

Első 1 2 3 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság