Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hasznos tudnivalók a médiatáborról

A DUE Médiahálózat 2017. július 7-16. között Balatonszárszón rendezi meg Magyarország legnagyobb, legrégebbi és legjobb médiatáborát.
Leendő youtubereknek, vloggereknek, fotósoknak, videósoknak, újságíróknak, bárkinek, akit érdekel a média!
Aki most jelentkezik, tízezer forint kedvezményt kaphat.

Fotó: Sóki Tamás

 
Mi az a DUE?
 
A DUE a diákújságírók egyesülete, Magyarország második legnagyobb újságíró szervezete. 1989 óta létezik, de az alapítói már 1982 óta minden évben megszervezik ezt a médiatábort. Ha többet szeretnél tudni a DUE-ról, olvass utána a Wikipédián!
 
Mi az a médiatábor?
 
A DUE médiatábora egy tíznapos kaland a Balaton partján: megfeszített munka és fesztelen nyaralás száz ugyanolyan fiatallal, mint te vagy. Profi szakemberek segítségével, valósághű környezetben próbálhatod ki magad újságíróként, videósként, youtuberként, rádiósként, tévésként, fotóriporterként, vagy hangmérnökként. Te választasz magadnak csoportot és csoportvezetőt.
 
Olyan tudásra, tapasztalatra, barátokra és élményekre teszel szert, amik elkísérnek és hasznodra válnak az egész életedben.
 
Kiket várunk a médiatáborba?
 
13-24 éves fiatalokat, akiket érdekel a média, az internet és a kommunikáció. Nem feltétel az újságírói tapasztalat, és akkor is jöhetsz, ha nem a szakmában akarsz elhelyezkedni. Viszont legyél nyitott, kedves, lelkes és szorgalmas!
 
Hol lesz és mikor?
 
A DUE XXXVII. Médiatábort 2017. július 7-16. között rendezzük meg Balatonszárszón, a Lepkeházban.
 
Mennyibe kerül és mit kapsz a pénzedért?
 
A tábor részvételi díja 89 ezer forint, de ha gyors vagy, akkor ennél jóval kevesebbet kell fizetned érte.
 
Ha május 31-ig befizeted az előleget, akkor 10.000 forint kedvezményt kapsz. Amennyiben pedig voltál már legalább egy DUE-táborban, akkor 4100 forintot spórolhatsz meg.
A DUE tagjai (akik március 1. előtt léptek be) további 10.000 Ft kedvezményt kapnak.
 
Ha tehát olyan DUE-tag vagy, aki már táborozott velünk, és május végéig jelentkezel, akkor mindössze 64.900 forintba kerül neked az év legjobb tíz napja.
 
Az előleg foglalónak minősül, melyet nem áll módunkban visszafizetni.) A DUE számlaszáma: OTP 11714006-20235338 
 
Ezért a díjért megkapod a szállást, a napi háromszori étkezést, valamint az összes szakmai és szabadidős programot, a táborvezetőségi tagok 24 órás figyelmét, illetve térítésmentesen használhatod a stúdiókat és a lapszerkesztőséget - tehát az utazáson és költőpénzen kívül minden benne van.
 
Kik lesznek a tanárok?
 
Nem lesznek tanárok.
 
Akkor kik lesznek?
 
Táborvezetőségi tagok lesznek: csoportvezetők és szakmai vezetők 19 évestől 50 évesig. Mindannyian gyakorló szakemberek és régi DUE-sok: újságírók, bloggerek, vloggerek, rádiósok, tévések, fotóriporterek, hangmérnökök és grafikusok. Ami azonban ennél is fontosabb:
 
kedves, nyitott emberek, akiket tegezhetsz, akikben maximálisan megbízhatsz, akikre bármikor számíthatsz és akiktől bármit megkérdezhetsz.
 
Nemsokára személyesen is bemutatjuk őket itt és a Facebookon is.
 
Hogyan kell jelentkezni?
 
A jelentkezési adatlapot ide kattintva töltheted le. Töltsd ki, küldd el a due@due.hu címre, és egyúttal utald el az előleget.
 
Hol kapható még információ a médiatáborról?
 
Itt, a DUE Online-on, a DUE Facebook-oldalán, az egyesület Facebook-csoportjában, a DUE hírlevelében, valamint a DUE Hírekben, a DUE Rádióban és a DUE Tallózóban, továbbá a due@due.hu e-mail címen, a 06-1-222-82-13-as telefonszámon, illetve személyesen Budapesten, a DUE Örs vezér tere 11. szám alatt található irodájában.
 
A DUE-táborban csak DUE-tagok vehetnek részt! A táborig még bőven van idős belépni az egyesületünkbe! A tagságról ide kattintva tájékozódhatsz, az online tagjelentkezési adatlapot pedig ide kattintva éred el.
 
Ne feledd: most kell jelentkezned, hogy a legjobb áron jöhess az ország legjobb, legrégebbi és legnagyobb médiatáborába!
 

DUE-tábor 2017 - bejössz nekünk.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság