Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Miért választja egy fiatal a DUE-tábort?

Miért választja egy fiatal a DUE-tábort?Többen már idén jelentkeznek a DUE jövő nyári médiatáborába, és ahogyan az alábbi indoklásokból kitűnik, nem csupán a gáláns előfoglalási kedvezmény miatt.

Lezárult a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulója

Lezárult a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulójaVéget ért a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt második fordulója is. Novemberben az Új Nemzedék Központ jóvoltából 5 helyszínen írták a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét az első fordulóban legjobb eredményt elérő fiatalok. Az eredményekről decemberben kapnak értesítést a tesztírók.

Kihirdettük a Paralimpia pályázat eredményét

Kihirdettük a Paralimpia pályázat eredményétA DUE december 7-i karácsonyi ünnepsége keretében adtuk át az egyesület és a Magyar Paralimpiai Bizottság közös pályázatának legjobb pályázóinak járó díjakat.

A Csopa Playbarban jutalmaztuk legaktívabb tagjainkat

A Csopa Playbarban jutalmaztuk legaktívabb tagjainkatA DUE Médiahálózat a természettudományok új fellegvárának számító budapesti Csopa Playbarban tartotta idei karácsonyi ünnepségét december 7-én. A kétórás programon nem csak az ünnepi készülődésre hangolódtunk rá, de díjakat és elismeréseket is átadtunk.

A DUE Tallózó is felkészült a karácsonyra

A DUE Tallózó is felkészült a karácsonyraNyakunkon a vizsgaidőszak és karácsonyig is csak párat kell aludni. Tuti tippeket olvashatsz, hogyan úszd meg "ép ésszel" az előtted álló két hónapot, valamint mivel teheted még meghittebbé az ünnepi készülődést. Kikapcsolódásra vágysz? Kaland, könyvek, filmek a DUE Tallózó decemberi számában!

Let’s PlayIt!

Let’s PlayIt!A Hungexpón november 26-án PlayIt-t rendeztek. Gamer és tech rajongóknak szinte kötelező a látogatás. A mostani volt számomra az első olyan rendezvény, ami a Hungexpo területén zajlott.

Radio METU, a hallgatók hangja

Radio METU, a hallgatók hangjaIgazi gyakorlat a szakmádban, ami tényleg segít a jövődben? Ráadásul mindez egy jó csapatban, ahol mersz kérdezni és szeretsz bejárni? Bizonyára nektek is van olyan egyetemista, vagy főiskolás ismerősötök, aki az iskolán kívül tudja csak gyakorolni a szakmáját.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017.A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 27. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. Pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

Neked nyolc, hogy mennyi az annyi?

Neked nyolc, hogy mennyi az annyi?Öreg hiba! Itt az adatbázis a telefonos előfizetésekről. Fizess azért, amiért szeretnél, ne fordítva! Három nagy mobilszolgáltató és három vezetékes szolgáltató különböző ajánlatait gyűjti össze és aktualizálja az NMHH, hogy megkönnyítse a választást, ha tarifát keresgélsz magadnak.

A média ismer Téged, ismerd meg Te is a médiát!

A média ismer Téged, ismerd meg Te is a médiát!A fitneszipar idén már lassan nagymamakorba lép, a Forma-1 pilóták és a középkori lovagok igazából egyformák – ez csak két érdekesség abból az ingyenes médiafüzetből, amit a buvosvolgy.hu oldalról tölthettek le.

Életünk része: a reklám

Életünk része: a reklámBárhová megyünk, bármit nézünk, bármit olvasunk, mindenütt reklámokba botlunk, amelyek arról igyekeznek meggyőzni minket, hogy vásároljunk, vásároljunk és vásároljunk.

Egyszer mindenki sorra kerülhet

Egyszer mindenki sorra kerülhetA bullying, avagy a netes zaklatás nem tréfa. Elég szemét dolog csinálni, tűrni pedig pokoli.

Első 1 2 3 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság