Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A Csopa Playbarban jutalmaztuk legaktívabb tagjainkat

A DUE Médiahálózat a természettudományok új fellegvárának számító budapesti Csopa Playbarban tartotta idei karácsonyi ünnepségét december 7-én. A kétórás programon nem csak az ünnepi készülődésre hangolódtunk rá, de díjakat és elismeréseket is átadtunk.

Fotó: Czikkely Márton

A DUE karácsonyi programjára több mint hatvanan gyűltünk össze a Budapest III. kerületi Csopa Playbarban. Kecskés István, a DUE Médiahálózat elnöke köszöntötte a résztvevőket, akik a program során többször is hallhatták Dósa Csenge és Ott Annamária hegedűjátékát. Az este házigazdája Papp Máté, a DUE 36. Médiatáborának videós csoportjának csoportvezetője volt.

Az este folyamán jutalmaztuk az egyesület legaktívabb tagjait. Libri ajándékkártyát vehetett át a DUE-ban végzett idei munkájáért Babaitisz Jorgosz, Balog Péter, Boros Boglárka, Czikkely Márton, Dicsérdi Ádám, Gálosi Dóra, Hanis Patrícia, Kovács Orsolya, Lancz Alexandra, Lukácsovics Máté, Nagy Kátya, Pap Andrea, Schumacher-Kovács Ákos és Szakál Borostyán. DUE sajtóigazolványt kapott Geri Katalin és Podina Ivett. Silver fokozatú sajtóigazolványt vehetett át Fartek Patrícia, Haiman Helga, Papp Máté és Toldi Szabolcs.

A DUE elnöksége immár negyedik alkalommal adta át a Kaczián Gábor-emlékdíjat. A DUE fiatalon elhunyt titkárságvezetőjéről elnevezett elismerést posztumusz kapta a korábbi DUE-táborok meghatározó személye, a közösség egykori oszlopos tagja, Csató Márton "Süni".

Közösen elevenítettük fel az egyesület idei eseményeit, melyekről Gálosi Dóri, az intézőbizottság tagja mesélt a résztvevőknek. Ezt követően Dóri meglepetése következett. Aki ott volt a tavalyi DUE karácsonyon, már sejtette, hogy Kahoot! kvízről van szó. A 15 kérdésből álló, okostelefonnal játszható vetélkedőt Papp Máté nyerte. A kérdéseket Pap Andrea, az intézőbizottság tagja állította össze.

A DUE karácsonyon hirdettük ki a DUE és a Magyar Paralimpiai Bizottság közös, Paralimpia pályázatának eredményét is. Szerencsi Éva, a Bizottság kommunikációs igazgatója, valamint Kecskés István, a DUE elnöke adta át a 8 legjobb pályaművet beküldő diáknak az elismeréseket. A kategóriák első helyezettjei 1-1 tabletet nyertek, valamint 45 ezer forint értékű hozzájárulást kaptak a DUE 2017. júliusi Médiatáborába.

Az ünnepi program uzsonnával és kötetlen beszélgetéssel ért véget.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság