Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A DUE Tallózó is felkészült a karácsonyra

Nyakunkon a vizsgaidőszak és karácsonyig is csak párat kell aludni. Tuti tippeket olvashatsz, hogyan úszd meg "ép ésszel" az előtted álló két hónapot, valamint mivel teheted még meghittebbé az ünnepi készülődést. Kikapcsolódásra vágysz? Kaland, könyvek, filmek a DUE Tallózó decemberi számában!

Jártál már Londonban? És azon túl? Ha még többet szeretnél megtudni Angliáról, mindenképpen olvasd el beszámolónkat körutazásunkról. Sorozatkedvelőként a DUE Tallózó legfrissebb számában Sherlock Holmesszal és Dr. Watsonnal is kalandozhatsz.

Címlapinterjúnkat Lábas Vikivel, a Margaret Island énekesnőjével készítettük. Viki mesélt karrierje kezdeteiről, a csapat megalakulásáról, fellépésekről és a papírhajókról is.

Javában tart az ünnepi készülődés, csupán párat kell aludni, és itt a karácsony. Te hogyan készülsz? Cikkeinket olvasva még több hasznos tippet és információt gyűjthetsz. Sőt, még arról is tájékozódhatsz, hogyan légy szuperegészséges.

Különösen diákok és hallgatók figyelmébe ajánljuk továbbtanulással és internetbiztonsággal kapcsolatos összeállításainkat, a vizsgaidőszak sikeres teljesítését bemutató cikkünket és pályázati lehetőségeinket. Mi már tudjuk, hol töltjük az év legjobb 10 napját. Naná, hogy a DUE 2017. évi médiatáborában. És te? December 31-ig extra kedvezményes áron jelentkezhetsz.
 

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon, a Táblamagazinon és a Dimagon is!

A decemberi lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság