Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Szezonok és fazonok vidéken

Szezonok és fazonok vidékenNem csak egy új tanév vette kezdetét, hanem egy új évszak is. A levegő hűvösödik, a nyári melegek eltűnnek, és a természet színes köntösbe burkolózik. Visszatértünk az iskolapadba, illetve a jól megérdemelt szabadságokból a munkahelyekre. De vajon mi történik ilyenkor vidéken?

Egy cég is lehet jó fej! – Társadalmi felelősségvállalás az üzleti életben

Egy cég is lehet jó fej! – Társadalmi felelősségvállalás az üzleti életbenA vállalatok tevékenységükkel hatással vannak a társadalom életére. Az alkalmazottak munkakörülményeitől kezdve a mindennapi működésen át a termékek minőségéig számtalan módon befolyásolják környezetüket. Ezért a társadalmi felelősségvállalás ma már fontos elvárás az üzleti életben.

Új irányok a vidékfejlesztésben

Új irányok a vidékfejlesztésbenA vidéki életről és a vidékfejlesztés kihívásairól is fog beszélni előadásában dr. Eperjesi Tamás, a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) vidékfejlesztési igazgatója.

Az igazság odaát van? – Tényfeltáró újságírás

Az igazság odaát van? – Tényfeltáró újságírásAz újságírás egyik legizgalmasabb, egyben talán legkockázatosabb válfaja az oknyomozó újságírás. A műfaj lényege, hogy a zsurnaliszta „szimatolni kezd” egy birtokába került információ alapján, és saját maga próbálja kideríteni azokat a részleteket, amelyek nehezen hozzáférhetők.

A széphalmi Anyanyelvi Juniálishoz csatlakozik a DUE

A széphalmi Anyanyelvi Juniálishoz csatlakozik a DUEÉlő "Tetten ért szavak", árnyképkészítés, kosztümös tárlatvezetés, anyanyelvi licitjáték, bátorságpróba az éjszakában - ez csak ízelítő az Anyanyelvi Juniális számtalan színes programjából, melyet Széphalmon rendeznek 2013. június 21-23. között.

Helyi érték - tavasszal a vidéken

Helyi érték - tavasszal a vidékenFolytatódik a DUE vidéki életet bemutató sorozata. Szeptembertől a DUE Tallózó hasábjain a vidék őszi életével ismerkedhettetek meg, a tavaszi tennivalókat, ünnepeket a DUE Rádió műsorai mutatják be.

Látogatás az ország egyik legnagyobb nyomdájában – DUE KGB

Látogatás az ország egyik legnagyobb nyomdájában – DUE KGBA DUE Kulissza Gerilla Brigádja ezúttal szakmai vezetéssel nézhet körül Magyarország egyik legnagyobb gyártási kapacitással rendelkező magántulajdonban lévő nyomdájában 2013. június 5-én.

Mi történik a DUE-táborban? 5. rész

Mi történik a DUE-táborban? 5. részMiközben a csoportok éjt nappallá téve dolgoznak a DUE-táborban, természetesen mindig lesz idő (talán jó idő is) a közös programokra, a bulira és a strandolásra. És reméljük, a kevés, de éppen ezért komolyan vett szabály betartására is.

Mi történik a DUE-táborban? 3. rész

Mi történik a DUE-táborban? 3. részA médiatáborban olyan dolgokra leszel képes, amelyek elvégzésére most teljesen alkalmatlannak tartod magad.

Mi történik a DUE-táborban? 4. rész

Mi történik a DUE-táborban? 4. részNálunk a munka buli, a buli pedig munka.

Mi történik a DUE-táborban? 2. rész

Mi történik a DUE-táborban? 2. részTalán túlzásnak tűnik, de a régi táborozók tudják, hogy csoportvezetőt választani a DUE-táborban: na, az egy életre szóló döntés is lehet.

Mi történik a DUE-táborban? 1. rész

Mi történik a DUE-táborban? 1. részA zánkai DUE-tábor semmi máshoz nem hasonlítható programokat és élményeket tartogat neked, amikre fel kell készülnöd.

Első 1 2 3 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság