Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Friss Sajtófesztivál program

Friss Sajtófesztivál programA DUE Médiahálózat idén is megszervezi a diákújságírók és diákrádiósok legnagyobb éves találkozóját, amelynek főtámogatója a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált május 10-én tartjuk a Millenáris D csarnokában. Itt megtalálod, mi mindennel várunk!

Életrevaló kvíz középiskolásoknak a Facebookon

Életrevaló kvíz középiskolásoknak a FacebookonÉletrevaló vagy? Akkor épp neked találták az OTP Bank új pénzügyi játékát! Április 8-tól a Facebookon is bizonyíthatod életrevalóságod, mindössze napi néhány kérdés megválaszolásával. És persze szuper ajándékokat nyerhetsz magadnak és a sulidnak is!

Szellemirtás - Szuper szolgáltatások a digitális átállással

Szellemirtás - Szuper szolgáltatások a digitális átállássalBiztosan te is el tudod képzelni azt a mostanáig igazán hétköznapi jelenetet, ahogy a nagymama a tévé előtt ülve azon bosszankodik, hogy megint elcsúszik a kép. Odacammog a készülékhez, majd olyat ver a „dobozra”, hogy még a műsor szereplője is megérzi.

DUE-s fotókiállítás Hódmezővásárhelyen

DUE-s fotókiállítás HódmezővásárhelyenAz ország legjobb diákfotósainak alkotásaiból nyílik vándorkiállítás április 26-án, pénteken este Hódmezővásárhelyen a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. A "Kilövés" című tárlatot a DUE Médiahálózat rendezi a II. Vásárhelyi DUE-napok programsorozatának részeként.

A vásárhelyi DUE-hétvége programja

A vásárhelyi DUE-hétvége programjaHódmezővásárhely városa látja vendégül április utolsó hétvégéjén a DUE-t. A II. Vásárhelyi DUE-napok programjának vezérmotívuma a vidéki élet, a népi kultúra, a mezőgazdaság és a gasztronómia.

Megjelent az áprilisi DUE Tallózó

Megjelent az áprilisi DUE TallózóMi már nagyon készülünk Sajtófesztiválra a DUE Tallózóval is - az áprilisi címlapon legszebb vendégünkkel, Weisz Fannival. Utazunk még Caprira, értekezünk a pápaválasztásról, kipróbáltuk a 4D-s mozit, megnéztük a Joan Miró-kiállítást, adunk szerelmi tippeket, és még millió olvasnivalót.

Magyar fiatalok a Facebooknál

Magyar fiatalok a FacebooknálTehetséges fiatalok gyakornoki pozícióra pályázhatnak a Bridge Budapest-en keresztül. Akár a Facebook-nál is dolgozhatnak a nyertesek.

Forgass és ossz! ...és nyerj egy iPhone 5-öt május 5-ig!

Forgass és ossz! ...és nyerj egy iPhone 5-öt május 5-ig!A digitális átállást bemutató videopályázatot hirdet az NMHH és a DUE. Legfeljebb egyperces kreatív videókat várnak, a legjobbat iPhone 5-tel jutalmazzák! Május 5-ig lehet beküldeni a pályázatokat, vagyis már csak pár napod maradt!

A szinkron világa

A szinkron világaA DUE Kulissza Gerilla Brigádja 2013. március 27-én a budapesti Yellow szinkronstúdióban járt, ahol az érdeklődők bepillantást nyertek a szinkronizálás kulisszatitkaiba.

HelyiTipp - Pályázz és mutasd meg, hogy vidéken a fű is zöldebb!

HelyiTipp - Pályázz és mutasd meg, hogy vidéken a fű is zöldebb!Ismersz olyan fiatalokat, akik nem vágynak a városi életre? Akik tettek valamit azért, hogy még jobb legyen vidéken élni? Lehet, hogy te is épp egy ilyen fiatal vagy? Ha igen, akkor itt az alkalom, hogy megmutasd, hadd lássa ország-világ, milyen jó dolgokat csináltok!

Pál Dénes is jön Sajtófesztiválra

Pál Dénes is jön SajtófesztiválraPál Dénes, az egyik tehetségkutató győztese is vendégünk lesz a Sajtófesztiválon - és természetesen énekelni fog, méghozzá Agárdi Szilvivel együtt!

Agárdi Szilvi, a Sajtófesztivál kincse

Agárdi Szilvi, a Sajtófesztivál kincseA Sajtófesztivál vendége lesz Agárdi Szilvi, a Voice elbűvölő énekesnője, aki különleges kisugárzásával könnyedén elvarázsol bárkit. A Sajtófesztivál zárókoncertjén és előtte közönségtalálkozón is kipróbálhatod bűverejét!

Első 1 2 3 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság