Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Túrával kezdjük az új évet

Túrával kezdjük az új évet 2013. január 5-6-án a Pilis-Visegrádi hegységben magasodó Kő-hegyre szervez túrát a DUE két természetjárója, Herczeg Zsolt és Turányi-Vadnay Szabolcs.

A DUE elnökének karácsonyi köszöntője

A DUE elnökének karácsonyi köszöntőjeA DUE Médiahálózat elnökének, Kecskés Istvánnak a köszöntőjével kívánunk boldog, békés karácsonyt minden kedves DUE-tagnak, látogatónknak, barátainknak!

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013. – pályázati kiírás

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013. – pályázati kiírásA DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 23. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

Az Arcok a jövőből pályázat díjátadás - videó

Az Arcok a jövőből pályázat díjátadás - videóA DUE karácsonyi ünnepségén adtuk át a Diákhitellel közös pályázatunk, az Arcok a jövőből díjait. Erről készült összefoglalónk.

Karácsony jutalmakkal és cipősdobozokkal

Karácsony jutalmakkal és cipősdobozokkal2012-ben ismét új és különleges helyszínen tartottuk a DUE karácsonyi ünnepségét. December 7-én este a budapesti Szimpla Kertben találkoztunk rég nem látott dués barátainkkal szendvicsek, sütemények és forralt bor társaságában.

Megszületett az "Arcok a jövőből" fotópályázat eredménye

Megszületett az Eredményt hirdettek a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közös portrépályázatán.

Megjelent a decemberi DUE Tallózó

Megjelent a decemberi DUE TallózóKovács Patríciával a címlapon megjelent a karácsonyi DUE Tallózó. Találsz benne ünnepi tippeket, az év filmjeit, interjút Módos Péterrel, élménybeszámolót Szentpétervárról, és még rengeteg olvasnivalót.

A DUE Karácsony részletes programja

A DUE Karácsony részletes programja17.00 órától várunk Benneteket. Átadjuk a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közös fotópályázatának díjait, felidézzük az elmúlt év legemlékezetesebb pillanatait, megjutalmazzuk az aktív duésokat, valamint a legduésabbak Silver igazolványt kapnak. Jó móka lesz!

12. Rátz Tanár Úr Életműdíj - Ne csak a világhírű tudósok, hanem tanáraik nevét is ismerjük!

12. Rátz Tanár Úr Életműdíj - Ne csak a világhírű tudósok, hanem tanáraik nevét is ismerjük!2001 óta évente kitüntetik kimagasló teljesítményükért, lelkiismeretes, áldozatkész munkájukért az ország legjobb matematika, fizika, kémia és biológia szakos tanárait a Rátz Tanár Úr Életműdíjjal.

Lezárult a szavazás, döntött a zsűri!

Lezárult a szavazás, döntött a zsűri!Megszületett az "Arcok a jövőből" fotópályázat eredménye.

Be(v)esszük magunkat Vásárhelyre!

Be(v)esszük magunkat Vásárhelyre!A gasztronómia, a mezőgazdaság és a népi kultúra lesz a II. Vásárhelyi DUE-napok vezérmotívuma 2013. április 26-28-án. A hétvége szervezője ismét a DUE hódmezővásárhelyi származású aktivistája, Herczeg Zsolt újságíró, aki szeretné felülmúlni a tavalyi vásárhelyi DUE-s hétvége emlékezetes sikerét.

Jótékonysági akció a DUE-karácsonyon!

Jótékonysági akció a DUE-karácsonyon!A DUE idén is csatlakozott a Magyar Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz akciójához, amelynek résztvevői szépen becsomagolt cipősdobozokat töltenek meg hasznos, kedves ajándékokkal, amelyeket a segélyszervezet garantáltan eljuttat a rászoruló gyerekeknek.

Első 1 2 3 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság