Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Megjelent a novemberi DUE Tallózó

Megjelent a novemberi DUE TallózóRábai Balázs, a Twilight utolsó része, a törcsvári Drakula-kastély, génmanipulált növények, a Tankcsapda, a HS7 és még rengeteg olvasnivaló vár a novemberi DUE Tallózóban.

Hétfőig még pályázhatsz az iPad2-re!

Hétfőig még pályázhatsz az iPad2-re!A DUE Médiahálózat és a Diákhitel közös portrépályázatára november 19-ig küldheted be fotóidat. A legjobbak egy-egy iPad2-t nyernek!

Ha gyakorlati tanács kell: Presszárium

Ha gyakorlati tanács kell: PresszáriumEz a könyv újságíró-palántáknak ad felkészülési lehetőséget a gyakorlati dolgokra, és nagyszerű válaszokat tartogat a kezdetben felmerülő kérdésekre. Kipróbált, tuti tippeket kapsz!

Újságot indítanál? Használd Az újságkészítés műhelytitkait!

Újságot indítanál? Használd Az újságkészítés műhelytitkait!Egy újság elkészítése pofonegyszerű feladat. Cikkeket írunk különböző témákban, azokat egybe szedjük, valahogy rendszerezzük őket és kész is van. Ez persze nem ilyen egyszerű, de segítségül kínáljuk könyvünket.

Mit olvas egy újságíró? 4. rész – divatlapok

Mit olvas egy újságíró? 4. rész – divatlapok„Olvassatok! Bármit és mindent, hogy gyarapodjon a szókincsetek, és hogy megismerjétek mások írásstílusát is” – hallhattuk már oly sokszor a médiatáborokban. Na jó, de mégis mit érdemes az újságosnál megvenni? Mire ne sajnáljuk a pénzt?

Október 31-én lejárt a DUE-igazolványok érvényessége

Október 31-én lejárt a DUE-igazolványok érvényességeVéget ért egy újabb DUE-év! November 1-től már csak az új matricával ellátott sajtóigazolvánnyal veheted igénybe a kedvezményeket. De még nem késtél le róla - a tagsághosszabbítás feltétele a 3600 Ft-os éves tagdíj megfizetése.

Nézz velünk a Telenor kulisszái mögé!

Nézz velünk a Telenor kulisszái mögé!A DUE különleges különítménye november 21-én délután látogatást tehet a Telenor törökbálinti székházában, ahol ifjúsági sajtótájékoztatón vehet részt, és számtalan kulisszatitkot tudhat meg a Telenorról. A résztvevők száma korlátozott, ezért ha eljönnél, mielőbb jelentkezz a due@due.hu címen!

Téli túra és pótszilveszter Szentendre fölött

Téli túra és pótszilveszter Szentendre fölöttIsmét túrát szervez kalandvágyó DUE-soknak január első hétvégéjén az egyesület két természetjárója, Herczeg Zsolt és Turányi-Vadnay Szabolcs

Hosszabbíts tagságot és spórolj a sajtóigazolványoddal!

Hosszabbíts tagságot és spórolj a sajtóigazolványoddal!Az érvényes DUE-tagságnak számtalan előnye van, az egyik, hogy a sajtóigazolvánnyal vásárlási kedvezményeket is igénybe vehetsz. Országszerte rengeteg - és egyre több - üzletben vásárolhatsz olcsóbban a DUE-kártyáddal pizzát, farmert, napszemüveget, játékot, könyvet, benzint, és millió más dolgot.

Két nap a diákmédiáról és az internetről

Két nap a diákmédiáról és az internetrőlAz internetkorszak diákmédiájáról szóló pedagóguskonferenciával és Médiatalálkozóval indította a hosszúhétvégét a DUE Médiahálózat. A rádiótörténettől a Facebookig mindenről szó esett.

Médiatalálkozó - 2012. október 20.

Médiatalálkozó - 2012. október 20.Egy igazán exkluzív őszi DUE-programra invitálunk minden érdeklődőt idén októberben. A Magyar Rádió Márványtermét, a Rádió- és Televíziótörténeti Múzeumot, és a mai Petőfi rádió stúdióit is megismerhetik a program résztvevői.

A Flashbackben az ellenfény már retro – DUE KGB látogatás fotóstúdióban

A Flashbackben az ellenfény már retro – DUE KGB látogatás fotóstúdióban2012. október 9-én a DUE Kulissza Gerilla Brigádja betekintést nyerhetett a Flashback Fotóstúdióban folyó munka kulisszái mögé, jelen esetben egy ételfotózásba. Kis csapatunkat a stúdió üzemvezetője, Tulok András és az ős-dués Kecskeméti Dávid kalauzolta.

Első 1 2 3 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság