Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Médiatalálkozó - 2012. október 20.

Egy igazán exkluzív őszi DUE-programra invitálunk minden érdeklődőt idén októberben. A Magyar Rádió Márványtermét, a Rádió- és Televíziótörténeti Múzeumot, és a mai Petőfi rádió stúdióit is megismerhetik a program résztvevői.

A DUE idei pedagóguskonferenciájával indul az őszi Médiatalálkozó programja. Az érdeklődő DUE-sok előtt is nyitva áll október 20-án, szombaton délelőtt a Magyar Rádió Márványterme. Itt 9 órakor Gazsó L. Ferenc, az MTVA vezérigazgató-helyettese és Jónás István, a Magyar Rádió vezérigazgatója köszönti a résztvevőket, utána Dr. Balázs Géza, Széplaki Erzsébet és Aczél Petra tart előadásokat, majd Kruzslicz Dávid mesél a Facebook mindenhatóságáról és egy különleges vetélkedővel is megismerkedhettek.

A diáksajtósoknak szóló médianapi programunk keretében 12 óra után látogatást tehetnek az érdeklődők a Petőfi rádió stúdióiban, megtekinthetik, hogy hogyan készül az élő adás.  Ezután a Pollack Mihály téren található Rádió- és Televíziótörténeti Múzeumba látogatunk el. Itt megnézhetitek a Magyar Televízió legrégebbi kameráit vagy kipróbálhattok egy korabeli rádióstúdiót. A Múzeum megtekintése után az 1956 októberében emblematikus szerepet játszó Bródy Sándor utcába is elsétálunk, ahol a rádió egykori és mai bejáratánál harcok dúltak. Ezzel a megemlékezéssel ér véget a DUE Médiatalálkozó idei programja.

A program DUE-tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékodat e-mailben kell jelezni a due@due.hu címen.

Nem DUE-tagok is részt vehetnek előzetes jelentkezés esetén a programon, számukra a részvételi díj 500 Ft.

 

A Márványterem megközelíthetősége

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság