Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Lezárult a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013

Lezárult a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013Meghosszabbított határidővel március 18-án lezárult a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázata. Idén is rengeteg fiatal pályamunkája érkezett hozzánk, a zsűri a napokban már neki is lát a munkának.

DUE Médiatábor a Tilos Rádióban

DUE Médiatábor a Tilos RádióbanA DUE Médiatábora a témája kéthetente a Tilos Rádió hétfő esti műsorának. Báldy Péter és Szayly József egy-egy régi nyári tábori műsor kapcsán idézi fel a kezdeteket, és a műsor készítőivel is beszélgetnek arról, hova vezetett az útjuk a médiatáborból.

Beküldted már a suliújságod?

Beküldted már a suliújságod?Még néhány napig lehet pályázni az Év diáklapja címre. Ehhez nem kell mást tenned, mint kitölteni egy adatlapot és elküldened nekünk az elmúlt egy évből a suliújságotokat. Rengeteg nyeremény vár gazdára, a dicsőségről már nem is beszélve!

Jelöld tanárodat az Év mentora címre!

Jelöld tanárodat az Év mentora címre!Van olyan tanárotok, aki rengeteget segít a suliújságban, a rádióban? Szakkört vezet és támogat titeket időt és energiát nem sajnálva? Itt a lehetőség, hogy megháláljátok munkáját: jelöljétek az Év mentora díjra!

A magyar szinkron nyomában, avagy DUE-KGB március 27-én

A magyar szinkron nyomában, avagy DUE-KGB március 27-énMeg vagyunk győződve róla, hogy a magyar szinkron páratlan. Ezért megnézzük, hogyan készül, kik csinálják, mennyi munka van egy filmmel, ami oly természetesen szólal meg a képernyőnkön magyarul.

Tények nyomában – etikus diákújságíró különdíj

Tények nyomában – etikus diákújságíró különdíjA DUE Médiahálózat és a Telenor jóvoltából idén már a fiatal újságírók tényfeltáró munkája is elismerést, nyilvánosságot kaphat. Emellett értékes díjakkal is jutalmazzuk a legjobb pályaművek szerzőit.

Tények nyomában – etikus diákújságíró különdíj: hétfő estig pályázhatsz!

Tények nyomában – etikus diákújságíró különdíj: hétfő estig pályázhatsz!A DUE Médiahálózat és a Telenor jóvoltából idén már a fiatal újságírók tényfeltáró munkája is elismerést, nyilvánosságot kaphat. Emellett 300 ezer forint összértékű díjakkal is jutalmazzuk a legjobb pályaművek szerzőit!

Hosszú hétvége, meghosszabbított beadás a Diákmédia Pályázaton!

Hosszú hétvége, meghosszabbított beadás a Diákmédia Pályázaton!A március 15-i hosszú hétvége miatt meghosszabbítjuk a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat beadási határidejét. Így még lesz pár plusz napotok befejezni a reménybeli nyertes művet. Az új, meghosszabbított határidő március 18., hétfő! A dicsőségen túl szuper kütyüket nyerhettek, érdemes pályázni!

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013 – hétfő estig pályázhatsz!

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013 – hétfő estig pályázhatsz!A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 23. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. Március 18-ig várjuk a pályaműveket!

Megjelent a márciusi DUE Tallózó

Megjelent a márciusi DUE TallózóA tavaszt Mikler Rolanddal, a férfi kézilabda-válogatott kapusával várjuk. A friss DUE Tallózóban megtalálod a napfényes Máltát, az Oscar-díjas filmeket, tudnivalókat a külföldi munkavállalásról, tippeket húsvétra és még rengeteg olvasnivalót.

Magyarország legjobb médiatábora a Balatonnál

Magyarország legjobb médiatábora a BalatonnálMagyarország legjobb médiatábora a Balatonnál 2013. július 12. és 21. között. Újságírás, rádiózás, videózás és fotózás napi 24 órában a magával ragadó dués hangulatban. Ha gyakorlati tudásra vágysz és azonnali visszajelzésre, itt a helyed.

Elza, a kisoroszlán is segített a jövőbeni tervek megvalósításában

Elza, a kisoroszlán is segített a jövőbeni tervek megvalósításábanKecskemétre hívta az egyesületért legtöbbet tevő tagjait, az aktivistákat a DUE vezetősége múlt hétvégén. Két napot töltöttünk az alföldi városban vadasparkozással, városnézéssel, közös kikapcsolódással, miközben sok dués tervet megvitattunk és pályára állítottunk.

Első 1 2 3 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság