Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

"Mert tisztességesnek lenni igenis menő dolog..." - Sajtótájékoztató diákújságíróknak a Telenor Házban

A DUE Médiahálózat diákújságíróinak tartott sajtótájékoztatót a Telenor 2012. november 21-én, hogy felhívja a leendő médiamunkások figyelmét a korrupció-ellenes küzdelemre és a tisztességes vállalati magatartásra.

Lezárult az "Arcok a jövőből" fotópályzat!

Lezárult az 2012. november 19-én lezárult a DUE és a Diákhitel közös pályázata.

Bevettük Egert és a várat

Bevettük Egert és a váratNovember 17-18-án Eger és a Bolyai Önképző Műhely vendége volt a DUE válogatott kis csapata. A várossal való alapos ismerkedés mellett jutott idő arra is, hogy megbeszéljük a DUE-val kapcsolatos ötleteket.

Próbamunka és társai

Próbamunka és társaiKéne egy új laptop, mobiltelefon? Esetleg nyaralásra gyűjtesz? Suli mellett nem marad más opció, mint a „rettegett”, ám mégis népszerű diákmunka. A Nemzeti Munkaügyi Hivatal és a DUE Tallózó hónapról hónapra igyekszik segítséget, tanácsot adni nektek, nehogy átvágjanak a munkaadók.

Próbamunka és társai

Próbamunka és társaiKéne egy új laptop, mobiltelefon? Esetleg nyaralásra gyűjtesz? Suli mellett nem marad más opció, mint a „rettegett”, ám mégis népszerű diákmunka. A Nemzeti Munkaügyi Hivatal és a DUE Tallózó hónapról hónapra igyekszik segítséget, tanácsot adni nektek, nehogy átvágjanak a munkaadók.

„Megszívtad!” - Tippek, hogy ezt ne kelljen soha hallanod

„Megszívtad!” - Tippek, hogy ezt ne kelljen soha hallanodMunkát vállalni mindig rizikós. Ha nagy nehezen sikerül is összehoznod, még mindig ott a veszélye, hogy átmelózol egy egész nyarat anélkül, hogy a végén egy fillért is kapnál a munkaadódtól. De ha behúztak a csőbe, akkor sincs még minden veszve – tarts velünk, hogy megtudd, kihez lehet fordulni!

Törpenyúl-elválasztás és uborkaszedés - Diákmunkák a legjavából

Törpenyúl-elválasztás és uborkaszedés - Diákmunkák a legjavábólÚjra szeptember, mindenkit vár az iskolapad. Az árak idén sem döntöttek úgy, hogy eszeveszett módon csökkenni kezdenek, úgyhogy nincs mese, aki tud, dolgozik – iskola mellett is. Ebben a rovatban a diákmunkákról és annak lehetséges buktatóiról fogunk hónapról hónapra érdekeseket mondani.

Karácsonyozz velünk egy különleges helyszínen!

Karácsonyozz velünk egy különleges helyszínen!Idén egy érdekes és nem mindennapi helyszínen, a Szimpla Kertben rendezzük meg a DUE karácsonyi partiját. December 7-én pénteken várjuk szeretettel a DUE-tagokat egy különleges hangulatú, közös évbúcsúztatásra.

Zenészek az újságírókért, az újágírók egymásért! - Koncertajánló

Zenészek az újságírókért, az újágírók egymásért! - KoncertajánlóÖsszefogunk! címmel a rászoruló, állás nélkül maradt újságírók megsegítésére rendeznek könnyűzenei koncertet november 15-én a budapesti SYMA Csarnokban, 19 órai kezdéssel.

Azt hallottam, hogy... – Nagy bukták a médiában

Azt hallottam, hogy... – Nagy bukták a médiábanAmikor kézbe veszel egy újságot, bízol benne, hogy amit abban olvasol, igaz. Mivel nyomtatott és netes újságokból, tévéből és rádióból tájékozódunk a világ eseményeiről, nagyon fontos, hogy pontos információkat kapjunk. Éppen ezért a hiteles és etikus tájékoztatás minden újságíró legfőbb feladata!

Operatőr mesterkurzus Budapesten ingyenesen

Operatőr mesterkurzus Budapesten ingyenesenNovember 15-16-17-én, háromnapos, térítésmentes mesterkurzust tart Budapesten Koltai Lajos és Baranyai László. A kurzusra bárki jelentkezhet.

Miért rossz neked, ha a sajtó nem szabad?

Miért rossz neked, ha a sajtó nem szabad?A sajtónak és médiának csak az egyik dolga az, hogy hétvégenként érdekes és színes dolgokat lehessen olvasni a lapokban, a rádióban hallgatható zene szóljon, szombat este pedig lehetőleg minél szebben énekeljenek a tévében.

Első 1 2 3 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság