Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Konferencia pedagógusoknak

Konferencia pedagógusoknak„Diákmédia az internetkorszakban” címmel konferenciát rendez pedagógusoknak október 19-20-án a DUE Médiahálózat a Magyar Rádió Márványtermében. A két napos programra a média és kommunikáció oktatásával, illetve a diákújságok és diákrádiók patronálásával foglalkozó tanárokat várunk.

Új arc a DUE irodában: Manhalt Ági az irodavezetőnk

Új arc a DUE irodában: Manhalt Ági az irodavezetőnkSzeptember közepe óta új irodavezetője van a DUE-nak Manhalt Ági személyében. Mostantól hozzá fordulhattok ügyes-bajos dolgaitokkal, tagsági, sajtóigazolványos és programügyekben egyaránt.

Mit olvas egy újságíró? 3. rész – külföld és magazinok

Mit olvas egy újságíró? 3. rész – külföld és magazinok„Olvassatok! Bármit és mindent, hogy gyarapodjon a szókincsetek, és hogy megismerjétek mások írásstílusát is” – hallhattuk már oly sokszor a DUE médiatáboraiban. Na jó, de mégis mit érdemes az újságosnál megvenni? Mire ne sajnáljuk a pénzt?

Légy a DUE területi képviselője!

Légy a DUE területi képviselője!Olyan önkéntesek jelentkezését várjuk, akik szívesen segítenék a DUE munkáját városukban. Ha kedveled az aktív közösségi életet, és lennél a területi képviselőnk, jelentkezz az onkentes@due.hu címen!

Helyi érték - megmutatjuk a vidéki élet igazi arcát

Helyi érték - megmutatjuk a vidéki élet igazi arcátFolytatódik a DUE vidéki életet bemutató sorozata. Tavasszal olyan programokat mutattunk be, amelyek a falusi munkákhoz viszik közelebb az érdeklődőket. A DUE Tallózó mostani sorozatában a vidék őszi életével ismerkedhettek meg.

Újságíró-ismeretek - ha képben akarsz lenni

Újságíró-ismeretek - ha képben akarsz lenniAz Újságíró-ismeretek című könyvünk jól jön kommunikációs szakosoknak, ha egy részletes összefoglalóra van szükségük. Fő erénye, hogy laikusok számára is érthető, átfogó mű. Azok számára is hasznos, akik egyéb munkájuk kapcsán találkoznak a médiával, például interjúalanyként, megrendelőként.

Várja új tagjait a DUE Rádió!

Várja új tagjait a DUE Rádió!A DUE Rádió az iskolákban működő sulirádiók munkáját segíti ingyenes havi műsorcsomagjával, amelyben ismeretterjesztő, információs, szórakoztató és ünnepi műsorok egyaránt megtalálhatók. A hálózathoz bármikor lehet csatlakozni, mindössze működő sulirádióval kell rendelkezni.

Ingyenes sajtóigazolvány a tanuló DUE-soknak

Ingyenes sajtóigazolvány a tanuló DUE-soknak  Ingyenessé tette a sajtóigazolványát a 24 év alatti diákoknak és pedagógus tagjainak a DUE Médiahálózat 2012. október 1-től.

Buda Marci idén is a DUE Rádió műsorvezetője

Buda Marci idén is a DUE Rádió műsorvezetője  Tavalyi népszerűsége után idén is Buda Márton a DUE Rádió egyik műsorvezetője. Az MR2 – Petőfi rádióból is ismert Marcit a mi rádiónkról kérdeztük.

Olvasd online a DUE Tallózót!

Olvasd online a DUE Tallózót!A digitális élet szerelmeseinek kedveskedünk az új, interaktív DUE Tallózóval. Ugyanúgy lapozgathatod és elolvashatod, mint a nyomtatott változatát – csak a számítógépeden.

Mádai Vivien a DUE Rádió új műsorvezetője

Mádai Vivien a DUE Rádió új műsorvezetőjeAz új tanévben Buda Marci mellett Mádai Vivien köszönti a DUE Rádió hallgatóit. Az RTL Klub méltán népszerű műsorvezetője lelkesen vett részt az első felvételen, sőt, a DUE Tallózónak interjút is adott.

Mit olvas egy újságíró? 2. rész - a hírek szerelmesei

Mit olvas egy újságíró? 2. rész - a hírek szerelmesei„Olvassatok! Bármit és mindent, hogy gyarapodjon a szókincsetek, és hogy megismerjétek mások írásstílusát is” – hallhattuk már oly sokszor a médiatáborokban. Na jó, de mégis mit érdemes az újságosnál megvenni? Mire ne sajnáljuk a pénzt?

Első 1 2 3 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság