Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Légy a DUE területi képviselője!

Olyan önkéntesek jelentkezését várjuk, akik szívesen segítenék a DUE munkáját városukban. Ha kedveled az aktív közösségi életet, és lennél a területi képviselőnk, jelentkezz az onkentes@due.hu címen!


Területi képviselőink a helyi programok szervezésével, az egyesület és rendezvényeink népszerűsítésével, illetve a DUE Tallózó terjesztésében való közreműködéssel segítenék a munkánkat. Havi néhány óra elfoglaltságot jelent, és természetesen együttműködésen alapul: a DUE minden segítséget megad az önkéntes munka sikeres elvégzéséhez, és nyitottak vagyunk az ötleteitekre is. Ha szükséges, be tudjuk számítani munkádat az érettségi teljesítéséhez szükséges közösségi szolgálati időbe.

Többek között ezekben a megyékben lenne szükségünk képviselőkre:
 Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér,  Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Csongrád,  Somogy, Veszprém.

Minden képviselőnkkel egyénileg egyeztetünk. Ha szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, írj az onkentes@due.hu e-mail címre, add meg adataidat, és felvesszük veled a kapcsolatot, hogy a részleteket megbeszéljük.

Az e-mailben írd meg a neved, életkorod, lakcímed, telefonszámod, hogy melyik iskolába jársz, és hogy melyik város képviselője lennél, vagy hogy milyen területen tudnád végezni az önkéntes munkát (ha több település is beleférne például).

Önkénteseinknek évente 2-3 alkalommal közös programokat is szervezünk.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság