Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Ingyenes sajtóigazolvány a tanuló DUE-soknak

Ingyenessé tette a sajtóigazolványát a 24 év alatti diákoknak és pedagógus tagjainak a DUE Médiahálózat 2012. október 1-től.

Egyesületünk kiemelt célja, hogy támogassa a diákmédiások, fiatal újságírók és rádiósok munkáját. Ebben nyújt segítséget a DUE által kibocsátott nemzetközi sajtóigazolvány, mely sok kaput megnyit ifjú tulajdonosai előtt. Hogy minél több fiatal kipróbálhassa magát ezen a pályán, a DUE ingyenessé teszi a diákok számára ezt az eszközt, az ifjúsági sajtóigazolványt. A sajtóigazolvánnyal rendelkező tagjaink azon kívül, hogy igazolhatják, hogy az egyesület tagjai – és újságírók –, számtalan közintézménybe, hazai és külföldi múzeumba látogathatnak el vele ingyenesen, és ezen felül mint az Euro Discount Club tagjai, rengeteg vásárlási kedvezményt is igénybe vehetnek.

A 24 év alatti új belépő DUE tagok mindössze egyszeri kiállítási díjat, 600 Ft-ot fizetnek az új sajtóigazolványért. Ezt a kedvezményt a DUE a tagjai sorába lépő diákrádiót, diáklapot (vagy egyéb diákmédiumot) patronáló pedagógusok számára is biztosítja. 

A 24 év felettieknek a DUE sajtóigazolvány kiváltási díja 4 300 Ft.

Az éves tagdíj az egyesületben továbbra is 3 600 Ft. Sajtóigazolványt csak a DUE tagjai igényelhetnek. A sajtóigazolvány hosszabbítása a tagdíj befizetése esetén továbbra is ingyenes.

Az új díjak 2012. október 1-től érvényesek.

Jelentkezz most DUE-tagnak!

Mire használhatod az igazolványt újságíróként? 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság