Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Új arc a DUE irodában: Manhalt Ági az irodavezetőnk

Szeptember közepe óta új irodavezetője van a DUE-nak Manhalt Ági személyében. Mostantól hozzá fordulhattok ügyes-bajos dolgaitokkal, tagsági, sajtóigazolványos és programügyekben egyaránt.

 

Hogy kicsit jobban megismerjétek, Ági így ír magáról:

"Korán kapcsolatba kerültem a médiával, édesanyám a Magyar Rádió oszlopos tagja volt. Szinte ott nőttem fel. Kézenfekvőnek tűnt, én mégsem akartam ezzel foglalkozni, pedig minden lehetőséget megragadott a család, hogy e pálya felé terelgessen. Majd amikor a Tanítóképző Főiskola alatt adódott egy lehetőség, amivel kicsit növelhettem a zsebpénzemet, mégis külsőzni kezdtem a Petőfi Rádiónál. A diploma után tanítottam általános iskolában pár évet, mellette azonban tartott a rádiós munka is, ahol egyre jobban belefolytam és beletanultam a szakmába. Eljött az a pont, amikor választani kellett, gyártásvezető lettem. 14 évet töltöttem a Petőfi Rádióban a legváltozatosabb műsorokban és különböző adminisztrációs területeken, még felsorolni is nehéz lenne.

Mellékesen lelkesedésből szerveztem többször magyarországi többnapos kalandtúrákat, majd a munkám miatt kapcsolatba kerültem a koncert- és fesztiválszervezéssel is, sőt koordináltam síiskolát a Mátrában is. Ezek a programok egyébként kedvelt időtöltéseim is, így igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy bizonyos időszakokban egy pályára állt a hivatás és a hobbi az életemben.

A DUE az egész eddigi médiás pályafutásomat finoman átszőtte, kollégáim közül sokan jelenleg is az egyesület mozgató rugói.  Most úgy érzem, minden eddigi tapasztalatot egy helyen kamatoztathatok. Jó érzés."

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság