Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A DUE is hazatért az EFOTT-ról

A DUE is hazatért az EFOTT-rólVasárnap reggel véget ért a az EFOTT, a fesztiválozókkal együtt a Civilfaluban „kiállító” DUE is hazatért.

Elmosta az eső a DUE sátrat – EFOTT második nap

Elmosta az eső a DUE sátrat – EFOTT második napCsütörtök este, a fesztivál második napján az egész napos hőség után hatalmas vihar csapott le az EFOTT népére.

Ajándéközön a Civilfaluban - EFOTT első nap

Ajándéközön a Civilfaluban - EFOTT első napTegnap, miután az EFOTT-on fesztiválozók sátraival megtelt a Velencei-tó partja, a Civilfalu is benépesült.

Megnyitott a DUE sátra az EFOTT-on

Megnyitott a DUE sátra az EFOTT-onSzerda délelőtt 10 órakor kinyitott a DUE sátra az EFOTT-on. Egyelőre mi is a meleggel küzdünk, de lelkesen várunk minden a DUE és/vagy a média iránt érdeklődő fesztiválozót.

Látványkonyha a DUE sátorban az EFOTT-on

Látványkonyha a DUE sátorban az EFOTT-onLátványkonyhával várunk az EFOTT-on. Ám nem sütni-főzni fogunk – helyette médiában dolgozó szakemberek interaktív workshopjain vehetsz részt, ha ellátogatsz a DUE sátrába.

Akik már biztosan ott lesznek a médiatáborban

Akik már biztosan ott lesznek a médiatáborbanA tábor csoportvezetőit és szakmai vezetőit már megismerhettétek, most lássuk a táborozók névsorát.

Drogszótár

DrogszótárÖsszegyűjtöttük azokat a kifejezéseket, melyeket leggyakrabban hallhatok drogprevenciós témában.

Ártunk vagy segítünk?

Ártunk vagy segítünk?Néha többet ártunk, ha segítünk. Különösen így van ez akkor, ha a kábítószereseken akarunk segíteni, vagy megelőzni azt, hogy valaki a drogokhoz nyúljon. Gyarkan azért, mert nagy részük nem kér a segítségből.

Milyen jelekbôl veheted észre, hogy valaki drogozik?

Milyen jelekbôl veheted észre, hogy valaki drogozik?Milyen jelekbôl veheted észre, hogy valaki drogozik?

Az ital az agyadra mehet

Az ital az agyadra mehetIsmerve a magyar gimnazisták alkoholfogyasztási statisztikáit, valószínűleg hiába győzködnénk egy egész korosztályt arról, hogy várjon 18 éves koráig – na meg mi sem voltunk mindig olyan szentek, mint most.

Fű alatti veszélyek

Fű alatti veszélyekA statisztikák szerint minden harmadik magyar 16 éves találkozott már a marihuánával. Ahelyett, hogy úgy tennénk, mintha ezzel nem lennénk tisztában, ezúttal inkább felhívnánk a kutatásokkal eddig bizonyított veszélyekre.

Alattomos mű-anyagok

Alattomos mű-anyagokA diszkódrogok, azaz a különböző amfetaminszármazékok a fűvel, alkohollal vagy kávéval ellentétben nem a természet, hanem laboratóriumok szülöttei: olyan szerek, amelyeket hosszas kísérletezéssel fejlesztettek ki arra a célra, hogy az éhség- és fáradságérzetet blokkolják.

Első 1 2 3 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság