Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Lakatos Levente a Sajtófesztiválon

Lakatos Levente a SajtófesztiválonLakatos Levente a Barbibébi és a LoveClub című könyvek szerzője is vendégünk lesz a Sajtófesztiválon, mégpedig a Padláson találkozhattok vele egy közönségtalálkozó keretében.

Krakkó – Ryanairrel pár ezer forintért

Krakkó – Ryanairrel pár ezer forintértLengyel-magyar, két jó barát, együtt harcol, s issza borát – tartja a közmondás, s több száz év távlatából is bátran állíthatom, hogy ez így igaz. Nem találkozni egy olyan lengyellel sem, aki rosszallóan nézne a magyarokra.

Fellépnek a Sajtófesztiválon a Dance Up Tánciskola növendékei

Fellépnek a Sajtófesztiválon a Dance Up Tánciskola növendékeiMájus 11-én a Sajtófesztivál színpadán díjátadók, tombolasorsolás, és koncertek mellett fiatal tehetségek is megmutatják magukat a közönségnek. A Dance Up Tánciskola növendékei Hip hopp táncukkal szórakoztatják majd a diákmédiásokat.

A Sajtófesztivál hétvégéjére visszatér a nyár!

A Sajtófesztivál hétvégéjére visszatér a nyár!Fergeteges időt ígér a meteorológia május második hétvégéjére, az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál idejére. A szeszélyes április után ekkor lesz először igazi meleg hétvége az idén.

Buda Marci a Sajtófesztiválon

Buda Marci a SajtófesztiválonBuda Marcival, a Petőfi Rádió és a DUE Rádió műsorvezetőjével is beszélgethettek május 10-én, a 20. Sajtófesztiválon. Marci segít a DUE Rádió jutalomsorsolásában is.

Ördög Nóra a Sajtófesztivál vendége

Ördög Nóra a Sajtófesztivál vendégeÖrdög Nóra is vengédünk lesz május 11-én a Sajtófesztiválon, és az érdeklődő diákmédiások egy órás közönségtalálkozó keretében tehetik fel kérdéseiket az RTL Klub műsorvezetőjének.

Útvonaltervek a Millenáris Parkhoz

Útvonaltervek a Millenáris ParkhozÖsszegyűjtöttük a legegyszerűbb útvonalakat, melyeken könnyen eljuthatsz a nagyobb vasútállomásoktól és buszpályaudvaroktól a Millenáris Parkba.

Húzz bele a fesztiválon!

Húzz bele a fesztiválon!Eveztél már szárazföldön? Május 11-én a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján megteheted. A Magyar Evezős Szövetség jóvoltából két ergométeren - vagyis evezősgépen -- versenyezhetsz a barátoddal, találkozhatsz a sportág olimpikonjaival és kipróbálhatod magad sportkommentátorként!

A Sajtófesztivál programja

A Sajtófesztivál programjaA DUE Médiahálózat idén is megszervezi a diákújságírók és diákrádiósok éves legnagyobb találkozóját. Május 11-én, pénteken. Előzetes programunkból megtudhatod mivel várunk idén a Millenáris Park Fogadójában.

Táborra fel!

Táborra fel!"...aztán, amikor átvirrasztottuk az első éjszakát, amikor egymás hátát masszírozva, néha kétségbeesve, néha vidáman elkészítettük az első lapot, már együtt mentünk aludni, egy asztalhoz ültünk az ebédlőben."

Dirty Dancers a Sajtófesztivál nagyszínpadán

Dirty Dancers a Sajtófesztivál nagyszínpadánA Sajtófesztiválon minden évben törekszünk arra, hogy az egész napos program során fiatal tehetségek is megmutathassák magukat a főként diákmédiásokból álló közönség előtt. Idén a nagyszínpadon a Dirty Dancers Company növendékei akrobatikus táncokkal szórakoztatják majd a diákokat.

Kűzdjünk együtt a hamisítás ellen!

Kűzdjünk együtt a hamisítás ellen!Bizonyára mindenki találkozott már hamisított termékkel élete során, rosszabb esetben ő maga vásárolt ilyet. Legtöbbször nem történik semmi, ezért hajlamosak vagyunk elhinni, hogy a hamis termékek ugyanolyan funkciót töltenek be, mint amiről másolták, pedig ez közel sem így van.

Első 1 2 3 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság