Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Pénztárca és bolygókímélő ötletek

Pénztárca és bolygókímélő ötletekTudtad, hogy körültekintő vásárlással nem csak saját magadat tudod megvédeni attól, hogy rászedjenek, de a bolygóra is vigyázol – a pénztárcádról már nem is beszélve? Ebben a hónapban ehhez adunk tippeket adunk.

Végéhez közelít a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat értékelése

Végéhez közelít a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat értékeléseA DUE által felkért bírálóbizottságok értékelik az idei pályázatra beérkezett több, mint 500 pályamunkát. Az értékelők már áttekintették a beérkezett anyagokat, most a végső sorrend felállítása zajlik.

Sajtófotó Kiállítás Kecskeméti Dáviddal

Sajtófotó Kiállítás Kecskeméti DáviddalÁprilisi második Kulissza Gerilla Brigád akciónk során a duésokból verbuvált kis csapat a harmincadik Sajtófotó Kiállításra látogatott el, április 20-án pénteken. A program exkluzivitása, hogy tárlatvezetőnk Kecskeméti Dávid az idei év egyik sajtófotó díjasa volt.

Drogprevenció a Sajtófesztiválon

Drogprevenció a SajtófesztiválonMint már megszokhattátok a Sajtófesztivál programja nem csupán a nagyszínpad eseményeiről szól. A Millenáris Fogadó több helyszínén is zajlik az élet. Idén szakadj ki pár percre az egész napos forgatagból, s pihenj meg a padláson, ahol az Északi Támpont Egyesület tagjai várnak.

Mi az, ami fenntartható?

Mi az, ami fenntartható?Előző írásainkban kiragadtuk a fenntartható fejlődésnek egy-egy szeletét, egy-egy ágazatát. A mostani cikkünkben megpróbáljuk összegyűjteni, hogy mik „fenntarthatóak”, mi az, amire különös figyelmet kell fordítanunk, mert eltün(tet)ésükkel a Földünk fennmaradását kockáztatjuk.

Étkezés, szállás, utazás

Étkezés, szállás, utazásElső tematikus alkotótáborunkat idén nyáron, július 6-12-ig Győrben rendezzük meg. Cikkünkből minden szállással, étkezéssel és utazással kapcsolat fontos információt megtudhatsz.

Energiavámpírok

EnergiavámpírokEz most nem a Twilight Saga egy újabb epizódja lesz, de még csak nem is egy rosszul sikerült Vámpírnapló. Ráadásul csalódást kell keltenem: nem az érettségire való felkészülés lesz az, ami ebben a cikkben le fog szívni minket, hanem az energiaforrásainkat lopó „szörnyek”.

Tematikus alkotótábor tervezett programjai

Tematikus alkotótábor tervezett programjaiGyőri alkotótáborunkban délelőtt és délután is lesznek tematikus csoportfoglalkozások, persze emellett a szórakozásra is jut idő.

Tematikus alkotótábor - választható foglalkozások

Tematikus alkotótábor - választható foglalkozásokA DUE és a Manyszi által közösen szervezett alkotótáborban tematikus csoportokban folyik majd a munka. Alább megtudhatod, mely tematikák közül választhatsz.

Kállay-Saunders András is ott lesz a Sajtófesztiválon

Kállay-Saunders András is ott lesz a SajtófesztiválonKállay-Saunders Andrással is találkozhat az, aki eljön május 11-én a Millenárison tartandó Sajtófesztiválra. A Megasztár korábbi versenyzője ezúttal nem énekelni fog, hanem a kérdéseitekre válaszol majd, de nyilván szívesen ad autogramot és interjút is.

Vásárhelyi DUE-napok - Juhász Bálint videója

Vásárhelyi DUE-napok - Juhász Bálint videójaA vásárhelyi DUE - napok során bebarangoltuk az Ady által 'paraszt párizsnak' nevezett várost. Juhász Bálint videójából egy kis ízelítőt kaphattok a mozgalmas hétvége eseményeiről.

DUE Médiatábor - kezdőknek profit

DUE Médiatábor - kezdőknek profitTöbb tucat fiatal profi újságírókkal dolgozhat együtt és nyolcvan kortársával bulizhat tíz napon keresztül a DUE médiatáborában 2012. július 13-tól. Segíthet a pálya- vagy a párválasztásban, de mindenképpen felejthetetlen élményt jelent majd.

Első 1 2 3 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság