Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE Médiatábor - kezdőknek profit

Több tucat fiatal profi újságírókkal dolgozhat együtt és nyolcvan kortársával bulizhat tíz napon keresztül a DUE médiatáborában 2012. július 13-tól. Segíthet a pálya- vagy a párválasztásban, de mindenképpen felejthetetlen élményt jelent majd.

 

De mi az a DUE médiatábor?!

Röviden: Nyaralás. Arcok. Értelem. 1982 óta.

Hosszan: Nemzetközi szinten is egyedülálló médiatáborunk egy tíz napos, szuper-intenzív, kiscsoportos gyakorlati képzés. A 2012. július 13-22. között 32. alkalommal megrendezendő balatonfenyvesi táborban rádió- és televízió-stúdiókat, internetes lapszerkesztőséget építünk, amelyekben a diákok az általuk választott csoportvezető – vagyis egy gyakorló szakember – irányításával szerkesztőséget alkotva dolgoznak: egy előre meghatározott menetrend szerint újságokat, rádió- és televízió-műsorokat készítenek, de kipróbálhatják magukat online szerkesztőként, tördelőként és fotóriporterként is.

Az elkészült munkákat a tábor egészének bemutatják. A produkciókat a szakmai vezetők segítségével írásban és szóban közösen értékelik és hazavihetik. A képzésről a DUE oklevelet ad, szakembereink pedig egyénre szabottan értékelik a résztvevők teljesítményét.

A tábor harminc év alatt kikristályosodott, de minden évben aktualizált képzési programjának megfelelően saját és meghívott előadóink gondoskodnak a gyakorlatban elsajátított ismeretek elméleti megalapozásáról.

A DUE műfajteremtő médiatábora Európa egyetlen olyan kommunikációs szaktábora, amelyben minden táborvezetőségi tag gyakorló szakember, és egyben hivatásának elismert művelője. A minőség garanciája a 30 éves pedagógiai tapasztalat, az élménydús kiscsoportos gyakorlat és a 24 órás konzultációs lehetőség.

A táborvezetőségi tagok zöme egy évtizede állandó munkatársunk és barátunk, akik mellé csak a szakmai és pedagógiai szempontból maximálisan megfelelő, a minőségi újságírás iránt elkötelezett új oktatókat hívunk meg. Munkatársaink egyebek mellett a Magyar Rádió, az InfoRádió, a Neo FM, a Magyar Televízió, az RTL Klub, a TV2, a Népszabadság és a Nemzeti Sport szerkesztőségéből kerülnek ki.

 

Nem csak munka

Mivel a tábort a nyári szünet idején rendezzük, természetesen a munka után jöhet a pihenés: lehetőség van sportolásra, bulikra és strandolásra, de szervezünk vetélkedőket, díjátadókat és meglepetés-rendezvényeket is, a csoportok tagjai pedig közösen találják ki, mivel dobják fel a tábori programot.

 

Mit eszünk, hol alszunk?

Kitűnő helyszín a nyári táborozásra, a Balaton parti üdülésre és programjaink megvalósítására a balatonfenyvesi ifjúsági üdülő. A hangulatos tábor kétszáz méterre fekszik a Balatontól. A konyha napi háromszori étkezést biztosít. Emellett a tábor közvetlen közelében büfé is üzemel, valamint 5 perces sétára egy ABC is található.

 

Ahhoz, hogy eljöhess, a következő feltételek egyikének kell megfelelned:

1. pályázataink közül részt veszel vagy részt vettél valamelyiken a 2011-12-es tanévben;

2. egy korábbi táborozó, vagy a tanárod, vagy egy médium ajánl téged;

3. voltál már a DUE Médiatáborában a korábbi években

4. részt vettél valamelyik képzésünkön (pl.: médiahétvége)

 

Tehát a 2012-es Médiatáborba kizárólag referenciával jöhetsz!

 

A teljes médiatábor alapára:  10 napra teljes ellátással és programokkal 52 500 Ft

Előleg és regisztrációs díj: 15 000 Ft

 

Helyfoglalás az előleg befizetésének sorrendjében.

A jelentkezés (foglalás) időpontjának az előleg befizetésének napja számít.

A DUE bankszámlaszáma: OTP Bank 11714006-20235338

Kérésedre csekket küldünk.

Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bátran!

 

Jelentkezz. Pályázz. Légy a legjobb.

 

DUE iroda, +3612228213, due@due.hu

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság