Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Két óra alatt a Föld körül

Két óra alatt a Föld körülLehetséges? A DUE-val igen! Október 7-én a Fővárosi Állat- és Növénykertben jártunk, ahol Hanga Zoltán szóvivő vezette körbe csapatunkat.

Attila The Bookaholic

Attila The Bookaholic„Egy srác, egy kamera és egy rakás könyv, jó adagnyi hülyeséggel fűszerezve" – mindezt teljesen komolyan az október 21-i médiatalálkozón, ahol Csecse Attilával is találkozhatsz.

Panka's Beauty

Panka's BeautyTrendi, merész és évek óta a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán Az év online diákmédiuma kategória díjazott pályázója. A 15. DUE Médiatalálkozón Zachár Panni is mesél munkásságáról.

Megújult belső dizájnnal vár az októberi DUE Tallózó

Megújult belső dizájnnal vár az októberi DUE TallózóBeköszöntött az ősz, az októberi DUE Tallózóval könnyen felkészülhetsz a hűvös időre. Méz ábécé, DUE-s program- és pályázati lehetőségek, valamint tehetséges fiatalok várnak a legfrissebb lapszámban. Fejtörést okoznak a kötelező olvasmányok? Kultúrharc rovatunkat olvasva hamar megszereted őket.

Honfoglalás, 1956. Tudtad?

Honfoglalás, 1956. Tudtad?Na, ők azok, akik tuti nem lesznek a Nagy Diák ’56-os Teszt döntősei között. Te viszont még ott lehetsz!

Ettől Darwin is hátast dob! – 15. DUE Médiatalálkozó

Ettől Darwin is hátast dob! – 15. DUE MédiatalálkozóOnline, offline, crossmédia, médiakonvergencia, televíziózás, rádiózás, fotózás... Melyik sajtóműfaj a leginkább hangsúlyos a 21. században, és melyik az a médium, ami mindent visz? Ahogy megszokhattad, idén ősszel is vár a DUE médiatalálkozója.

Drámai győzelem a 9. Nemzeti Vágta döntőiben – Nyeregbe fel!

Drámai győzelem a 9. Nemzeti Vágta döntőiben – Nyeregbe fel!Profi szervezés, lószerető közönség és változatos programok jellemezték a 9. Nemzeti Vágtát, melynek vasárnap délutáni programjai is izgalmakban bővelkedtek.

Gyakornokot keres a DUE

Gyakornokot keres a DUEMédia-, marketing-, vagy menedzser szakon tanulsz, de nincs rá lehetőséged, hogy élesben is kipróbáld magad? Érdekel a rendezvényszervezés, vagy hogy hogyan áll össze egy projekt?

Mérd meg Te is az IQ-szinted! – Nagy Diák IQ-teszt 2016.

Mérd meg Te is az IQ-szinted! – Nagy Diák IQ-teszt 2016.A DUE idén is keresi Magyarország legintelligensebb diákjait! Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg játékunkban, és vegyél részt egy nagyszabású, országos IQ-vetélkedőn! A tesztet szeptember 20. és október 31. között töltheted ki.

Párduc, oroszlán, gorilla… – DUE KGB a Főváros Állat- és Növénykertben

Párduc, oroszlán, gorilla… – DUE KGB a Főváros Állat- és NövénykertbenÍgy még tuti nem jártál a Fővárosi Állat- és Növénykertben! Kíváncsi vagy, hogy végzik munkájukat a gondozók? Szakmai vezetés keretében feltárulnak az állatkert rejtett titkai az októberi DUE KGB program következő állomásán. Jelentkezési határidő: szeptember 23.

Helló november! – DUE tagsághosszabbítás 2017.

Helló november! – DUE tagsághosszabbítás 2017.A sajtóigazolványok érvényesítő matricái október 31-én lejártak. A 2017-es DUE-év november 1-jén kezdődött. Hosszabbítsd meg DUE-tagságod érvényességét, hogy ebben a DUE-évben is részt vehess az egyesület programjain és használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket!

Még lehet jelentkezni a téli túrára

Még lehet jelentkezni a téli túráraA DUE hatodik téli túrája a Bakony legszebb részére, a Cuha-patak varázslatos völgyébe vezet 2017. január 7–8-án. Három hely még van!

Első 1 2 3 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság