Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Megújult belső dizájnnal vár az októberi DUE Tallózó

Beköszöntött az ősz, az októberi DUE Tallózóval könnyen felkészülhetsz a hűvös időre. Méz ábécé, DUE-s program- és pályázati lehetőségek, valamint tehetséges fiatalok várnak a legfrissebb lapszámban. Fejtörést okoznak a kötelező olvasmányok? Kultúrharc rovatunkat olvasva hamar megszereted őket.

Szerinted melyik médium áll a médiapiramis tetején? Hogyan jutottunk el a barlangrajzoktól a virtuális szkennerig? Létezik, hogy valaki vloggerként az iskolapadból egyenesen az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére utazzon? Egyáltalán mivel foglalkoznak az ifjú magyar vloggerek és bloggerek? Valamennyi kérdésre választ kapsz a 15. DUE Médiatalálkozón, melyről néhány részletet a DUE Tallózóban is megtalálsz.

Címlapinterjúnkat Viszkok Fruzsival készítettük, aki egyetemistaként maga is a vloggerek hétköznapjait éli. Mikor döntött úgy, hogy a YouTobe-on fejezze ki önmagát? Milyen témákat dolgoz fel és hogyan tudja összeegyeztetni a tanulással? Ismerd meg a DUE Tallózó hasábjain, sőt, személyesen is felteheted neki kérdéseidet októberi médiatalálkozónkon.

Kik az igazi szuperhősök? Vedd kezedbe a DUE Tallózót és ismerd meg őket! Az októberi lapszámból az is kiderül, hogy élték meg az iskolások az 1956-os eseményeket. Tedd próbára '56-os ismereteidet, töltsd ki a Nagy Diák '56-os Tesztet és légy te a legjobb töris az osztályban! A háromfordulós vetélkedő legjobbja egy iPhone 7 típusú okostelefont nyer.

Ha fejtörést okoznak a kötelező olvasmányok, akkor mindenképpen olvasd el összeállításunkat, és egycsapásra megszereted őket. A friss lapszámból azt is megtudhatod, honnan van az intelligencia, miért nem tréfa az internetes zaklatás, miért fontos a láthatóság, miért nem csak jóbarát a laptop, és melyik az a hely, ahol játék a felfedezés.

Egy szó mint száz, amint teheted, vedd kezedbe a megújult belső dizájnnal megjelent októberi DUE Tallózót, és olvasd ki az első betűtől az utolsóig!

 

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon, a Táblamagazinon és a Dimagon is!

Az októberi lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság