Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Párduc, oroszlán, gorilla… – DUE KGB a Főváros Állat- és Növénykertben

Így még tuti nem jártál a Fővárosi Állat- és Növénykertben! Kíváncsi vagy, hogy végzik munkájukat a gondozók? Szakmai vezetés keretében feltárulnak az állatkert rejtett titkai az októberi DUE KGB program következő állomásán. Jelentkezési határidő: szeptember 23.

Fotó: zoobudapest.com

A DUE Kulissza Gerilla Brigádja október 7-én délután egy mindenki által ismert és nagy népszerűségnek örvendő helyre, a Fővárosi Állat- és Növénykertbe látogat. Hanga Zoltán, az idén 150 éves intézmény szóvivője vezeti körbe csapatunkat.

Kíváncsi vagy az állatkert történetére, az ott folyó munkára és sok-sok érdekességre? Megnéznél olyan helyeket is, ahová a látogatók nem léphetnek be? Tarts velünk október 7-én!

Helyszín: Fővárosi Állat- és Növénykert (1146 Budapest, Állatkerti krt. 6–12.)

Időpont: 2016. október 7. péntek, 15 óra (a program kb. másfél órás)

A részvétel minden DUE-tag számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a due@due.hu e-mail címre küldött levéllel lehet legkésőbb szeptember 23-án délig.

A programot követően valamennyi egyéni résztvevőtől és diákszerkesztőségtől egy beszámolót kérünk a látogatásról cikk, fotósorozat, rádióműsor, vagy videó formájában.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság