Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A szextingelés para!

A szextingelés para!Amint megjelentek az első kamerás telefonok, törvényszerűvé vált, hogy pucér képeket fognak küldözgetni magukról az emberek. De ebben is sokkal több kockázat van, mint hinnéd.

Miszter extrém, a pocokkirály

Miszter extrém, a pocokkirályEgy vagány bukósisak, egy menő bringa kölcsönbe, és már kész is az új profilkép, ami azt üvölti rólunk, hogy reggelire veszélyt iszunk, desszertre pedig vakmerőséget szoktunk kanalazni adrenalinnal. Persze lehet, hogy még kanyarodni sem tudunk, de ez más kérdés.

A DUE már Európai Tehetségpont is

A DUE már Európai Tehetségpont isA Budapesti Európai Tehetségközpont érvényesnek nyilvánította a DUE Médiahálózat pályázati anyagát, így egyesületünk már Európai Tehetségpont is.

Az elhivatottság összetartja a DUE-t

Az elhivatottság összetartja a DUE-tNem változott az én elkötelezettségem, „szerelmem” sem a rádiózás iránt, mint ahogyan a DUE-táborok szellemisége és közösségi ereje sem - mondta a DUE Online-nak adott interjúban Szayly József, a Magyar Rádió volt alelnöke, egyesületünk és a DUE-médiatábor egyik alapítója.

Az elhivatottság összetartja a DUE-t

Az elhivatottság összetartja a DUE-tNem változott az én elkötelezettségem, „szerelmem” sem a rádiózás iránt, mint ahogyan a DUE-táborok szellemisége és közösségi ereje sem - mondta a DUE Online-nak adott interjúban Szayly József, a Magyar Rádió volt alelnöke, egyesületünk és a DUE-médiatábor egyik alapítója.

A DUE karácsonyon díjazzuk a Paralimpia pályázat legjobb munkáit beküldő pályázóit

A DUE karácsonyon díjazzuk a Paralimpia pályázat legjobb munkáit beküldő pályázóitÜnnepi keretek között, a DUE december 7-i karácsonyi programján adjuk át az egyesület és a Paralimpiai Bizottság által közösen meghirdetett, október 16-án zárult Paralimpia pályázatának díjait. Kategóriánként a legjobb pályamű beküldője egy tabletet nyer.

Colibri Internship Awards díjat kapott a WTS Klient Csoport

Colibri Internship Awards díjat kapott a WTS Klient CsoportAz üzleti tanácsadó cégek közül a legjobb helyet szerezte meg a WTS Klient Csoport az idei Colibri Internship Awardson, amelyen a munkáltatók már második alkalommal szálltak versenybe a legvonzóbb munkahely címért.

Nemzeti Civil Akadémia a tudatos médiahasználatról és médiaértésről

Nemzeti Civil Akadémia a tudatos médiahasználatról és médiaértésrőlA DUE ingyenes képzéssorozata 2017 január-februárjában ismét megnyitja kapuit a hazai civil szervezetek előtt. Hogyan legyünk tudatos médiahasználók? Hogyan írjunk, beszéljünk, közvetítsük céljainkat könnyen befogadható formában? Milyen kommunikációs lehetőségeket rejt a közösségi média?

2016-ban is átadjuk a Kaczián Gábor-emlékdíjat

2016-ban is átadjuk a Kaczián Gábor-emlékdíjatNegyedik alkalommal idén, a december 7-i DUE karácsonyon adja át az elnökség a 2012-ben alapított Kaczián Gábor-emlékdíjat.

Attrakciók féláron a Csopa Playbarban!

Attrakciók féláron a Csopa Playbarban!Ha csak egy évzáró-karácsonyváró ünnepségre mész el decemberben, akkor ez legyen a DUE karácsony! Idén különleges helyszínre, a Csopa Playbar élményközpontjába invitáljuk az egyesület tagjait.

A hely, ahol játék a felfedezés

A hely, ahol játék a felfedezésJártál 9D moziban vagy tükörszobában? Kísérleteztél valódi laboratóriumi körülmények között? Építettél már DNS-t? Ha ezekben eddig nem volt részed, mindenképpen keresd fel a budapesti Csopa Playbart, ahol a tudomány és a szórakozás kéz a kézben járnak.

Digitalizálja a közösségi iskolai szolgálatot a Telenor

Digitalizálja a közösségi iskolai szolgálatot a TelenorJövőre is folytatja együttműködését a KórházSuli program és a Telenor. A tartósan kórházi ellátásra, vagy a lassú felépülés miatt magántanulói státuszban otthoni, önálló tanulásra szoruló diákokat személyre szabott, digitális tananyagokkal segítő kezdeményezés az egész országban elérhetővé válik.

Első 1 2 3 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság