Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Attrakciók féláron a Csopa Playbarban!

Ha csak egy évzáró-karácsonyváró ünnepségre mész el decemberben, akkor ez legyen a DUE karácsony! Idén különleges helyszínre, a Csopa Playbar élményközpontjába invitáljuk az egyesület tagjait.

Fotó: Csopa Playbar


A Csodák Palotája sok kisiskolásnak tanította meg az évek során, hogy a Fakír-ágy bizony nem okoz fájdalmat és az árnyék néha hűtlen. A Csopa Playbarban létezése óta kiderült, hogy a fizika játékos útvesztőin túl más tudományok is szórakoztatóak. A nem mindennapi közösségi tér főként gyermeklelkű felnőttek számára kínál kikapcsolódási lehetőséget. Nyolc személyes csocsótól az érintőképernyős okos asztalokon keresztül, kémcsőben felszolgált koktélokig minden megtalálható, ami egy interaktív tudományos kalandhoz kell. Az érdeklődők tesztelhetik logikájukat 4 féle szabaduló szobában vagy pótolhatják az ellógott kémia órák anyagát a Richter labor látványos kísérlet bemutatóin. A folyékony nitrogéntől idegenkedők mozizás mellett is dönthetnek. Az extrém impulzusokra vágyó filmkedvelők egy 9D-s mozi színes-szagos élményének részesei lehetnek, vagy kipróbálhatják a 360 fokos vásznú körmozit. A Csopa Playbar programkínálatában szót érdemelnek a nem hétköznapi kiállítások is. Szédítő élmény az Illúzió kiállításon közönségkedvenc tükörszoba, melyben bárki fraktállá szédül. Páratlan hangulat uralkodik a Newton tárlat kertnek berendezett termében, itt a középpontban almafa és gravitáció harca áll. A pikánsabb témák kedvelői is találnak érdekességeket a Születés kiállításon, ahol magzatpózba vág a méhhang-szimulátor és a spermium-célbatalálós játék garantáltan mosolyt csal az arcokra.

Ha nem akarsz lemaradni a DUE különleges karácsonyáról, akkor készítsd érvényes sajtóigazolványod, melynek birtokában előzetes regisztrációval ingyenesen részt vehetsz a karácsonyi programon.

Sőt, ha a Csopa Playbar által kínált attrakciókat féláron kipróbálnád, a rendezvény résztvevőinek a program előtt és után erre lehetőségük van (a szabadulós szobák kivételével). A csoportok egész órakor indulnak, a következő turnusokban lehet kedvezményesen részt venni: 14, 15, 18, 19 és 20 óra. A kedvezmény igénybevételéhez nem kell mást tenned, mint a pénztárnál jegyvásárláskor hivatkozni a "DUE karácsony" rendezvényre.

Találkozunk december 7-én, szerdán 16 órakor a DUE karácsonyon!

A DUE karácsonyra regisztrálni a due@due.hu e-mail címen lehet legkésőbb december 2-án 12 óráig.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság