Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

DUE-sok az egri médiában

DUE-sok az egri médiábanA DUE Egerben megrendezett júliusi médiatáboráról a TV Eger és a Heves Megyei Hírlap is beszámolt.

A tapasztalatszerzés tábora

A tapasztalatszerzés táboraVéget ért a DUE Egerben szervezett 36. Médiatábora. Az ifjú diákmédiások tudással, barátokkal és élményekkel gazdagodtak a 10 napos szuper intenzív képzés alatt.

Schumacher-Kovács Ákos a Tábor Embere

Schumacher-Kovács Ákos a Tábor EmbereSajtótájékoztatón jelentették be a péntek esti Tábor Embere gálaműsort a szervezők. A táborlakók délutánig adhatták le voksaikat.

A Twentees a Médiatáborban koncertezett

A Twentees a Médiatáborban koncertezettA 36. Kommunikációs és Média Szaktábor hetedik napja is mozgalmasan telt az ifjú diákmédiások számára. Este egy korábbi táborozónk, Balázs Konrád és zenekara, a Twentees adott egész estés nagykoncertet.

Hősök

HősökA médiatábor hatodik napján egy régi, hagyománnyá vált programot rendezett meg a táborvezetőség. A Nagy Kreatív Nap mintájára létrejött az első Projektnap.

A Médiatábor bevette az egri várat

A Médiatábor bevette az egri váratÚjságkészítés, krónikaszerkesztés, forgatás, az egri várban tett látogatás, valamint a Halftime Party határozta meg a médiatábor ötödik napját.

Vetélkedő a Pap és Papp Kft. szervezésében

Vetélkedő a Pap és Papp Kft. szervezésébenA korábbi években jól megszokott, új köntösbe bújtatott tábori vetélkedővel várta hétfő este az ifjú diákmédiásokat a táborvezetőség. A parádés, közel kétórás show mindenkit megmozgatott.

Indul az utazás...

Indul az utazás...A médiatábor első vasárnapján a csoportok az elméleti alapozó foglalkozások után hozzáláttak produktumaik elkészítéséhez. A napot közös meccsnézés zárta.

Becsekkolt a DUE médiatábora

Becsekkolt a DUE médiatáboraAkadályverseny, szakmai előadások és az első csoportfoglalkozások töltötték ki a 36. DUE Médiatábor lakóinak első napját.

50 éves a Debreceni Virágkarnevál

50 éves a Debreceni VirágkarneválDebrecen legismertebb nyári nagyrendezvénye, a virágkarnevál idén ünnepli 50. születésnapját. Az évfordulót kilencnapos fiesztávál teszik feledhetetlenné.

Elstartolt 36. DUE Médiatábor

Elstartolt 36. DUE MédiatáborIsmét megtelt az egri Botax motel, ahol 90 fiatal diákmédiás és közel 20 szakmai és csoportvezető tölti együtt az év legjobb 10 napját.

Mi történik a DUE-táborban? 5. rész

Mi történik a DUE-táborban? 5. részMiközben a csoportok éjt nappallá téve dolgoznak a DUE-táborban, természetesen mindig lesz idő (talán jó idő is) a közös programokra, a bulira és a strandolásra. És reméljük, a kevés, de éppen ezért komolyan vett szabály betartására is.

Első 1 2 3 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság