Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Iskolarádiók jutalomsorsolása a 23. Sajtófesztiválon

Iskolarádiók jutalomsorsolása a 23. SajtófesztiválonA DUE Rádió idén ismét 10 iskolarádió, 4 általános iskolai és 6 középiskolai felszereléséhez járul hozzá technikai eszközök vásárlására felhasználható utalványok formájában.

Fülelj és írj!

Fülelj és írj!Szereted a zenét és jól is írsz? Jelentkezz a Fülesbagoly bloghoz! A portál olyan fiatalokat keres, akik szívesen megírják zenei élményeiket, legyen szó egy dalról, lemezről, klipről, koncertről, fesztiválról. Ha a kedvenc zenészedet, együttesedet is meginterjúvolod, mi azt is szívesen leközöljük.

Tabletet nyerhetsz a paralimpiai pályázatunkon!

Tabletet nyerhetsz a paralimpiai pályázatunkon!Az idei Paralimpiai Játékokról szóló diákújságíró pályázatunk beadási határidejét meghosszabbítottuk október 16-ig! Ha még nincs kész a pályamunkád, nyertél két hetet, hogy nyerhess egy tabletet!

Hatalmas sikerrel és Balkan Fanatik koncerttel ért véget a 23. Sajtófesztivál

Hatalmas sikerrel és Balkan Fanatik koncerttel ért véget a 23. SajtófesztiválIdén is nagy népszerűségnek örvendett a DUE Médiahálózat Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. A rendezvényre pénteken közel kétezer diákmédiás érkezett szerte az országból, hogy találkozhassanak kedvenc médiaszemélyiségeikkel, sokan pedig azért, hogy átvegyék győztes pályázatuk díjait.

Sajtófesztivál 2016 – A PROGRAM

Sajtófesztivál 2016 – A PROGRAMAlábbi összeállításunkból tájékozódhatsz a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál részletes programjáról, hogy biztosan ne maradj le semmiről.

Főzőtanfolyamon vehetnek részt a legjobb diákmédiások

Főzőtanfolyamon vehetnek részt a legjobb diákmédiásokA Kuktaparty főzőiskola tanfolyammal jutalmazza a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat legjobbjait. Nem csak a különféle nemzetek ízeivel, de kultúrájukkal is megismerkedhetnek a résztvevők.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016 – eredmények

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016 – eredmények A DUE Médiahálózat 26. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását pénteken tartottuk az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A díjazottak nevét megtalálod a folytatásban.

Közgyűlést tartott a DUE

Közgyűlést tartott a DUEÉves rendes közgyűlését a DUE május 27-én tartotta Budapesten, a Várkert Bazár Multi termében. Kecskés István elnök megállapította, hogy a közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes, mivel az a 2016. május 12-re kitűzött közgyűlés pótközgyűlése.

Orvostanhallgató a DUE 2016-os Ifjúsági Sajtódíjasa

Orvostanhallgató a DUE 2016-os Ifjúsági SajtódíjasaHagyományainkhoz híven idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon adtuk át a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését. 2016 Ifjúsági Sajtódíjasa Szabó Diána Lili lett.

Hipersuli, a jövő sulija pályázat eredményei

Hipersuli, a jövő sulija pályázat eredményei A DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján hirdettük ki egyesületünk és a Telenor Hipersuli, a jövő sulija! pályázatának eredményeit.

Már javában dübörög az idei Sajtófesztivál

Már javában dübörög az idei SajtófesztiválVadiúj, exkluzív helyszínen vette kezdetét a DUE Médiahálózat 2016-os Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. Elindult az egész napos programkavalkád és díjzápor.

Kezedben a jövő, válaszd a magyar terméket!

Kezedben a jövő, válaszd a magyar terméket!Elgondolkodtál már azon, hogy amikor hétvégenként, kezedben bevásárlólistát szorongatva bóklászol a hiperben vagy épp ruhanemű, esetleg műszaki cikk után kutatsz a plázában, azzal nemcsak saját igényeidről gondoskodsz, de egyúttal hatással vagy kis országunk gazdaságára is?

Első 1 2 3 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság