Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A Brains nyitja meg az idei fesztiválszezont!

A Brains nyitja meg az idei fesztiválszezont!A Budapest Park április utolsó hétvégéjén kezdi a 2016-os fesztiválszezont. A legelső nagy durranás a Brains fergeteges nagykoncertje lesz.

Neked nyolc, hogy mennyi az annyi?

Neked nyolc, hogy mennyi az annyi?Öreg hiba! Itt az adatbázis a telefonos előfizetésekről. Fizess azért, amiért szeretnél, ne fordítva! Három nagy mobilszolgáltató és három vezetékes szolgáltató különböző ajánlatait gyűjti össze és aktualizálja az NMHH, hogy megkönnyítse a választást, ha tarifát keresgélsz magadnak.

Diák vagy? Ingyen jár a legújabb Microsoft Office!

Diák vagy? Ingyen jár a legújabb Microsoft Office!A hír igaz: a Microsoft és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően a csomagot totál ingyen és bérmentve az összes magyar diák letöltheti. A cucc egy csomó mindenben segíthet a suliban, és néhány kattintással te is telepítheted.

Környezetvédelem és kommunikáció

Környezetvédelem és kommunikációMit jelent, ha valami túllépi a határértéket? Mi a különbség a természetvédelem és a környezetvédelem között? Mit lehet tudományos áttörésnek nevezni? Látogass el április 14-én a DUE Klubba, és derítsük ki együtt!

Tavasz. DUE. Tallózó. Sajtófesztivál

Tavasz. DUE. Tallózó. SajtófesztiválFrissebb és ropogósabb a DUE Tallózó, mint eddig bármikor! Környezettudatosság, hasznos tippek és praktikák a sulihoz, tavaszi zsongás, Berlin és számos tehetséges fiatal vár az áprilisi lapszámban. Címlapon a 23. Sajtófesztivál sztárfellépője, a Balkan Fanatik.

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia PályázatNagy sikerrel, több mint 1000 pályázat beérkezésével zárult a 2016. évi Tehetségkutató Diákmédia Pályázat, a Hipersuli – a jövő sulija, a Versenytársak és az Ifjúsági Sajtódíj pályázat, melyekre március 31-én éjfélig küldhettek be pályaműveket az ifjú diákmédiások.

Kint voltunk a Conon. A MondoConon

Kint voltunk a Conon. A MondoConon„MondoCon a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a cosplay és a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat 2008 óta, töretlen népszerűséggel!” – írja magáról a MondoCon a hivatalos oldalán.

Négylábú kedvencek is a DUE-val Sajtófesztiváloznak

Négylábú kedvencek is a DUE-val SajtófesztiváloznakIdén a nagyszínpadi programok sorozatában bemutatkozik a kecskeméti Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány is a 23. Sajtófesztiválon. 10 perces, játékos bemutatójuk során a színpadon megismerhetitek a kutyákat és a szakembereket, majd utána a standjuknál is találkozhattok velük!

Fényzsonglőrök a Várkert Bazárban

Fényzsonglőrök a Várkert BazárbanA DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja a szakmai programokon túl zenés-táncos fellépésekben is bővelkedik. Idén a méltán népszerű és elismert Tűszfészek Társulat is igazán látványos zsonglőrprodukciókkal készül.

Itt nyomják a DUE Tallózót – DUE KGB a Pauker Nyomdában

Itt nyomják a DUE Tallózót – DUE KGB a Pauker NyomdábanÉrdekel, hogy hol és hogyan készül a DUE Tallózó? Szívesen végigkövetnéd, hogyan zajlik a munka profi nyomdai körülmények között? A DUE KGB április 1-jén a Pauker Nyomdába invitál benneteket, ahol szakmai vezetéssel nézhettek körbe.

Jelentkezz kedvezményes áron a nyári médiatáborba!

Jelentkezz kedvezményes áron a nyári médiatáborba!Ha május 20-ig jelentkezel és befizeted az előleget, valamint tagja leszel a DUE-nak, kedvezményes áron vehetsz részt a DUE 36. Médiatáborában, melyet július 8–17. között tartunk Egerben. Idén is válaszd a legjobbak táborát!

Már az oviban is visszaélünk az erőfölényünkkel

Már az oviban is visszaélünk az erőfölényünkkelTegye fel a kezét, aki fel tud eleveníteni legalább egy olyan esetet az óvodás korából, amikor nagycsoportosként elvette a focilabdát a kisebbektől, a kiscsoportost elzavarta a hintából, vagy éppen finoman kitépte a kedvenc babáját egyik alacsonyabb csoporttársa kezéből!

Első 1 2 3 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság