Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Itt nyomják a DUE Tallózót – DUE KGB a Pauker Nyomdában

Érdekel, hogy hol és hogyan készül a DUE Tallózó? Szívesen végigkövetnéd, hogyan zajlik a munka profi nyomdai körülmények között? A DUE KGB április 1-jén a Pauker Nyomdába invitál benneteket, ahol szakmai vezetéssel nézhettek körbe.

A Pauker Nyomdaipari Kft. Magyarország egyik vezető nyomdaipari vállalkozása. Napi 4 millió 4+4 színes oldal feletti nyomáskapacitásával nem csak a művészi igényű nyomdatermékek előállításában, hanem a nagy példányszámú nyomtatásban is élen jár.

Mi bizonyítja még a magas szakmai színvonalat? A Pauker Nyomda már 3 alkalommal érdemelte ki a Magyar Brands elismerést, a legkiválóbb hazai márkák díját. 5 alkalommal kapta meg a Superbrands díjat, amelyet a legkiválóbb üzleti márkáknak ítélnek oda. Magyarországon, az elsők között szerezte meg az FSC tanúsítványát, melynek célja a felelős erdőgazdálkodás támogatása. A Bisnode jóvoltából pedig – akik megbízhatóság alapján értékelik a cégeket – megkapták az AAA minősítést, amely annyit jelent, hogy velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Tarts a DUE Kulissza Gerilla Brigád csapatával, és fedezzük fel együtt a nyomda működését lépésről lépésre! Kis szerencsével annak is szemtanúi lehetünk, ahogy a legfrissebb DUE Tallózó legördül a szalagról, így elsőként vehetitek kézbe a frissen nyomtatott áprilisi lapszámot. A program kb. két órát vesz igénybe.

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket március 30-án 12 óráig várjuk a due@due.hu e-mail címre. A leveleket érkezési sorrendben dolgozzuk fel és igazoljuk vissza.

A látogatás ideje: 2016. április 1. péntek, 15 óra

Helyszín: Pauker Holding Nyomdaipari Kft. (1047 Budapest, Baross utca 11–15.)

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság