Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Tavasz. DUE. Tallózó. Sajtófesztivál

Frissebb és ropogósabb a DUE Tallózó, mint eddig bármikor! Környezettudatosság, hasznos tippek és praktikák a sulihoz, tavaszi zsongás, Berlin és számos tehetséges fiatal vár az áprilisi lapszámban. Címlapon a 23. Sajtófesztivál sztárfellépője, a Balkan Fanatik.

A DUE május 27-én rendezi meg a budapesti Várkert Bazárban a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, a hazai diákmédiások és a média iránt érdeklődők legnagyobb éves találkozóját. Az egész napos programkavalkádot hazánk egyik legnépszerűbb együttesének, a Balkan Fanatik koncertje zárja. A fergetegesnek ígérkező show előtt mindent megtudhatsz a zenekarról az áprilisi DUE Tallózóból.

Még nincs nyári programod? Sebaj, a DUE nyári tábora idén júliusban is csak rád vár! A helyszín ezúttal is Eger. Külföldre utaznál a haverokkal vagy a családdal? Berlin az ideális célpont! A friss lapszámból minden hasznos információt megtudhatsz a német fővárosról.

Az áprilisi DUE Tallózó további remek programlehetőségeket sorakoztat fel hasábjain. Megismerkedhetsz tehetséges fiatalokkal, olvashatsz a környezettudatosságról, melynek jegyében még pályázhatsz is, hasznos tippeket szerezhetsz az iskolai csúfolódás kivédésére, és időben felkészülhetsz, hogy meglepd anyukádat május első vasárnapján, anyák napja alkalmából.

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon, a Táblamagazinon és a Dimagon is!

Az áprilisi lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság