Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Országos Ifjúsági Sajtófesztivál – 2013-ban huszadszor!

Országos Ifjúsági Sajtófesztivál – 2013-ban huszadszor!Idén tavasszal új helyszínre költözik az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. A jubileumi évhez méltó, tágas és impozáns Millenáris D csarnok (korábban Csodák Palotája helyszíne) ad otthont rendezvényünknek 2013. május 10-én, pénteken. Sztárparádé és díjeső, szakmai programok kavalkádja vár!

Munkalehetőség filmértőknek és filmbarátoknak

Munkalehetőség filmértőknek és filmbarátoknak3 éve működő, jó olvasottságú, online kulturális magazinba keresnek filmek iránt elhivatott cikkírót vagy újságíró gyakornokot.

Jelentkezz ma és töltsd a tavaszt Rómában vagy Firenzében!

Jelentkezz ma és töltsd a tavaszt Rómában vagy Firenzében!2 hetes intenzív budapesti nyelvtanulás után 13 hetes szakmai gyakorlati lehetőség Rómában vagy Firenzében 2013. február 11-től május 31-ig.

Jó újságíró akarsz lenni? Maradj mindig objektív és alapos!

Jó újságíró akarsz lenni? Maradj mindig objektív és alapos!Aki újságírásra adja a fejét, előbb vagy utóbb olyan pillanatokkal is találkozik, amikor mérlegelnie kell, hogy mit tesz be egy anyagba, vagy éppen mit hagy ki belőle.

Az ELTE BTK HÖK és a Magyarhangya bemutatja: ELTE Filmnap

Az ELTE BTK HÖK és a Magyarhangya bemutatja: ELTE FilmnapAz ötödik alkalommal megrendezett eseményen a tesztoszteron és ösztrogén jegyében válogatott filmjeink markáns férfi és női karakterei az erőszak változatos világába nyújtanak betekintést.

Slam Poetry - Elmélet és gyakorlat

Slam Poetry - Elmélet és gyakorlat2013. január 23-án a Szépirodalmi Figyelő szervezésében egy nem mindennapi költészeti stílussal, a slam poetryvel találkozhattok, ha 18 órától ellátogattok az Akvárium Klubba. Fellép Mavrák Kata Hugee is, akire mi DUÉ-sok különösen büszkék vagyunk.

Blogpiacot nyit a DUE

Blogpiacot nyit a DUEÖsszegyűjtjük a DUE-sok által vezetett blogokat, személyes honlapokat, Facebook-oldalakat, Twitter-fiókokat, YouTube-csatornákat! De csak azokat, amiket valóban "civilként" és nem profitért készítesz. Nincs tartalmi megkötés és a minőséget sem értékeljük.

Kit szeretnél látni a Sajtófesztiválon?

Kit szeretnél látni a Sajtófesztiválon?Idén is lesz Sajtófesztivál, immár a 20. május 10-én a Millenárison. Már gőzerővel készülünk, és a te véleményedre is kíváncsiak vagyunk.

Megjelent a január-februári DUE Tallózó

Megjelent a január-februári DUE TallózóAz új évet a szépséges és nagyon laza Gubík Ágival köszöntjük. A friss DUE Tallózóban találsz még tippeket az idei síeléshez, infókat a felvételiről, kritikát A hobbitról, interjút Márton Annával és még rengeteg olvasnivalót.

Európai Ifjúsági Károly-díj: még 3 napig lehet pályázni!

Európai Ifjúsági Károly-díj: még 3 napig lehet pályázni!Az Európai Ifjúsági Károly-díjat olyan fiataloknak ítélik oda, akik tevékenységükkel hozzájárultak az európai országokban élők közötti kölcsönös megértés javításához. A pályázatok beadási határideje 2013. február 18.

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra!

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra!Az Ifjúsági Sajtódíjra fiatal újságírók jelentkezhetnek eddigi életművükkel április 1-ig.

Ahogy egymással bánunk, az a hazánk

Ahogy egymással bánunk, az a hazánkA Kőhegyi Menedékház zászlórúdján áll a címbéli felirat, és ez a gondolat hatotta át a január első hétvégéjén szervezett DUE-s téli túrát.

Első 1 2 3 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság