Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Állattenyésztő mérnök a Sajtófesztiválon

Állattenyésztő mérnök a SajtófesztiválonA Millenáris D csarnokában találkozhattok Hanga Zoltánnal, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivőjével, aki részt vesz a szóvivők találkozóján.

Hazánk egyik legismertebb szóvivője a Millenárison

Hazánk egyik legismertebb szóvivője a MillenárisonGyőrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője is a jubileumi Sajtófesztivál vendége lesz 2013. május 10-én.

Nagy Anna egykori kormányszóvivő a jubileumi Sajtófesztiválon

Nagy Anna egykori kormányszóvivő a jubileumi SajtófesztiválonA 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretén belül közös ifjúsági sajtótájékoztatóra kerül sor Nagy Annával. Az Erzsébet-program szóvivőjével személyesen is találkozhattok.

Tillát is várjuk a Sajtófesztiválra

Tillát is várjuk a SajtófesztiválraNem ígéri, hogy dalra fakad, de egy kellemes beszélgetésben mindenképp részt vesz a DUE Sajtófesztiválján Till Attila, a TV2 egyik legnépszerűbb műsorvezetője. Ráadásul ő lesz a májusi DUE Tallózó címlapján is!

Azurák Csaba a Sajtófesztiválon is a Tényeket mondja

Azurák Csaba a Sajtófesztiválon is a Tényeket mondjaA TV2 híradósa már visszajáró vendégnek számít, ha a DUE rendezvényeiről van szó. Többször látogatta meg Médiatáborunkat, a Sajtófesztivál vendége is volt már, és minden kérdésre szívesen és persze őszintén válaszolt. Nem lesz ez másként az idei Sajtófesztiválon sem, május 10-én a Millenárison.

Radics Gigi is Sajtófesztiválozik

Radics Gigi is SajtófesztiválozikA Megasztár 6 győztese a Sajtófesztivál színpadán is megmutatja tehetségét és rátermettségét. Aki az énekhangján kívül az életére is kíváncsi, Gigi arról is szívesen mesél május 10-én a Millenárison.

Április végéig kedvezményes áron váltható jegy a Sajtófesztiválra

Április végéig kedvezményes áron váltható jegy a SajtófesztiválraÁprilis végéig 2 000 Ft-ért rendelhető belépőjegy a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra. Jegyigénylést fogadunk e-mailen, faxon és a DUE-shopon keresztül is. A rendezvényen rengeteg vendéggel és programmal várjuk a résztvevőket!

Állati jó – diákújságíró workshop

Állati jó – diákújságíró workshopÁprilis utolsó hétvégéjén, 26-28-án tartják Hódmezővásárhelyen azt a fiatal újságíróknak szóló képzést, melyre elsősorban középiskolásokat és egyetemistákat várnak a szervezők. A programot DUE rendezi meg összekötve a 20. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokkal.

Felméri Péter nem viccel a Sajtófesztiválon

Felméri Péter nem viccel a SajtófesztiválonLassúsága miatt mértékegységet neveztek el róla, és egy tovább nem küldött lánclevél miatt évekig nem volt barátnője. Ezeket már mind tudjuk Felméri Péterről, és amire még kíváncsi vagy, biztosan elárulja a Sajtófesztiválon május 10-én, ahová ezúttal nem fellépni, hanem beszélgetni érkezik.

Kedvezményes áron jöhetsz a médiatáborba, ha április 30-ig jelentkezel!

Kedvezményes áron jöhetsz a médiatáborba, ha április 30-ig jelentkezel!Ha április 30-ig jelentkezel és addig DUE-tag is leszel, 20 ezer forint kedvezménnyel vehetsz részt a DUE idei médiatáborában, a Balaton partján, Zánkán július 12-21. között. A 10 napos szuperintenzív képzés ára most teljes ellátással 64 900 Ft-tól.

Pályázati felhívás középiskolásoknak

Pályázati felhívás középiskolásoknakKettétört sorsok, befejezetlen életutak - A magyar holokauszt tudományos és kulturális veszteségei címmel pályázatot hirdet a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium.

Új netes magazin indul és szerzőket keres!

Új netes magazin indul és szerzőket keres!Új magazin indul DigitalHungary néven. A média és az információs társadalom közösségi háttérmagazinjaként jelentkező online kiadvány fiatal szerzőket is keres! Már meglévő cikkekkel, tanulmányokkal is lehet jelentkezni.

Első 1 2 3 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság