Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Kedvezményes áron jöhetsz a médiatáborba, ha április 30-ig jelentkezel!

Ha április 30-ig jelentkezel és addig DUE-tag is leszel, 20 ezer forint kedvezménnyel vehetsz részt a DUE idei médiatáborában, a Balaton partján, Zánkán július 12-21. között. A 10 napos szuperintenzív képzés ára most teljes ellátással 64 900 Ft-tól.

Nemzetközi szinten is egyedülálló médiatáborunk egy tíz napos, szuper-intenzív gyakorlati képzés. Rádió- és televízió-stúdiókat és online lapszerkesztőséget építünk, amelyekben az általad választott csoportvezető – vagyis egy gyakorló szakember – irányításával szerkesztőséget alkotva dolgoztok: újságokat, rádió- és televízió-műsorokat készítetek, de kipróbálhatod magad online szerkesztőként, tördelőként és fotóriporterként is.

Az év legjobb tíz napját - ahogy a korábbi táborozók nevezik -, csak az hagyja ki, akit nem érdekel a média világa, vagy annak valamely szeglete. Vagyis ha újságírónak, rádiósnak, tévésnek vagy fotósnak készülsz, érdemes eljönnöd. De ha épp új barátokra vágysz, akkor is! És persze az sem elhanyagolható szempont, hogy mindezt szó szerint a Balaton partján kaphatod meg.

Itt megtalálod a részleteket, infókat a táborról, de ha marad kérdésed, akkor írj: due@due.hu, vagy hívj minket: 06 1 222 8213.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság